TRICK MAXIS FREE INTERNET OPERA MINI BOLEH DOWNLOAD Nov 2011

by hack by hacker24 on 01:32 AM, 03-Nov-11

Category: Maxis , Trik-Free-Internet



Oleh kerana banyak yg minta trick Opera Mini yg boleh download kat komen,so hari ni aku tunaikan permintaan korang tu lah.Ini dia TRICK MAXIS FREE INTERNET OPERA MINI BOLEH DOWNLOAD 2011.Walaupun ini bukanlah trick yg terbaru dan kemungkinan banyak dah yg tau,tapi macam yg aku suka cakap,yg penting masih tembus.

Mula2 mestilah korang kena ada Opera Mini.Aku cadangkan Opera Mini 4.2 Handler la.

Bagi pengguna s60 dan model2 HP lain selain s40,guna saja setting Maxis3GWap[sila baca Cara Dapatkan Setting Maxis3GWap dan Celcom3G].



Bagi pengguna s40,sila download file prov di sini.Sila baca artikel tentang apa itu prov file kalau korang tak tau apa tu prov file.

Bagi yg tak pasti samada HP dia s40 atau s60,sila baca Cara Mudah Mengetahui Samada HP Korang s40 atau s60

Kemudian buka Opera Mini 4.2 Handler tadi dan masukkan setting macam kat bawah ni:

HTTP server:http://m.upnshare.com.my.server4.operamini.com:80
SOCKET server:socket://m.upnshare.com.my.server4.operamini.com:1080
Front Query:m.upnshare.com.my.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/
Remove port:No/jangan tanda
Proxy type:HOST
Proxy server:m.upnshare.com.my



Yang lain biarkan kosong.Tekan OK.Tunggu network test selesai dan enjoy free browsing dan downloading!

TIPSrazzastikan kredit RM0.00.Tulis setting betul2.Pastikan line internet lancar.

Bagi yg suka Noty2 tu dapatkan gambar dan video awek2 seksi dari Jepun dan Korea,cerita2 Noty dan chat percuma hanya dgn RM0.50 seminggu:Langgan sekarang!

Minta tolong klik iklan2 kat bawah ni yea genk.Korang cuma perlu klik je,kalau download terus lagi cantek.Jangan risau,korang tak akan kena caj 1 sen pun.

Ad:WAPSITE BAGUS FOR YOU !

Clic here

Share to Facebook ya genk!!!

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

114 responses to "TRICK MAXIS FREE INTERNET OPERA MINI BOLEH DOWNLOAD Nov 2011"

Rifqee [01:52 AM, 03-Nov-11]

Kalau taip http dgn socket jep bley?

Gong_83 [02:00 AM, 03-Nov-11]

Thanks bro, kau ada lah yg terbaik .

gong_83 [02:06 AM, 03-Nov-11]

rifqee@ mana blh gank , query yg buat blh download.

ELOHIMLOVER [02:52 AM, 03-Nov-11]

Rifqee@btl kta gong tu.xdpt bro..msti is FQ jg..lau x isi stkat dpt surf je..dwnld xble..

Lan up to u [03:08 AM, 03-Nov-11]

Trik tuk celcom ada ke... Yg bleh download guna opera4.2handle...

john [03:12 AM, 03-Nov-11]

ada trick yg boleh download lbh 30mb

Lan up to u [03:17 AM, 03-Nov-11]

Trik tuk celcom ada ke... Yg bleh download guna opera4.2handle...

Slapshock. [03:54 AM, 03-Nov-11]

Tenx br0. Kaw la harapan . Trick maxis . Terbaek . Hehe

ELOHIMLOVER [04:45 AM, 03-Nov-11]

Lan@on search bro..hehe..

ELOHIMLOVER [04:49 AM, 03-Nov-11]

John@pkai trick default browser..

Browsing [05:37 AM, 03-Nov-11]

Tdk bleh di guna, dh kena block! Bozz!

Lan up to u [05:41 AM, 03-Nov-11]

@Elohimlover biar pun aq search kat google... Tpi aq tk pandai setting nya...
Bkn mcm kat sni dah bagi tutorial yg lengkap step by step... Terbaik.... Aq suka wapsite ni.... Tlg... Pwen....

adelea [06:06 AM, 03-Nov-11]

Ye la x bleh guna trik ne dh kena block. Ada cra laen gi kah??

Khan [06:57 AM, 03-Nov-11]

Boleh guna lg la..tq pwen,terbaik...guna kt opmin4.2 beta 11 cun unk d0wnload..wa tabik lu bro...

Lan up to u [07:08 AM, 03-Nov-11]

Tul bleh guna... Ada salah setting... Tu hehe... Mana sdah admin...

Gong_83 [07:14 AM, 03-Nov-11]

Gank smua dah trick kah trick kat atas toe,? Wah memang mantap downloadnya , terbaik kau bro n thanks tunjuk ajar nya.

Khan [07:15 AM, 03-Nov-11]

Tu ak kata,jgn gelabah pwen...ty dulu kt masta2,sifu2....n try setting btl2,bru decide...

Adelea [07:56 AM, 03-Nov-11]

Td pagi mang x bleh, tp skrg bleh sdh, hehe, thanks info nya smile

aphexx nizam [08:06 AM, 03-Nov-11]

aku rasa klu gn HOST diaorg bleh detectla.bl aku try td trus kn block n aku xle berintenet slama 5 jam.kena kuarantin huhuhu

Lan up to u [11:07 AM, 03-Nov-11]

Dri smlm smpai tadi pagi line maxis bz tulah tk dpt msk wap ramai yg post kat fb trik di block hekhek... Sbenar nya trik blum di block adoi... Trik celcom ada ke... Yg bleh.. Download dan streming guna opera4.2handler..

Train [11:13 AM, 03-Nov-11]

thx!tapi blh x tu prov d atas blh d gnkan d nokia 5130?

Adelea [11:49 AM, 03-Nov-11]

operamini sya x bleh download, np tu sad

ELOHIMLOVER [12:04 PM, 03-Nov-11]

Train@ya boleh...

ELOHIMLOVER [12:06 PM, 03-Nov-11]

Adelea@xble dwnld cmna tu?dia ckp apa?

ELOHIMLOVER [12:08 PM, 03-Nov-11]

Thnx all cz support..hmm..skg aq tngh cri ip slain ip standard bnyk2 ni..sbb aq rsa jap g trik gna ip stndard akn kna block..tp jgn rsau,trick xkn prnh hbs..hehe

remy [12:18 PM, 03-Nov-11]

trick digi plak brosmile peace..

pipijul [12:40 PM, 03-Nov-11]

owner trik utk v2 xde ke?

Yudy [01:08 PM, 03-Nov-11]

Ya la admin, lw ada trick digi share2 la kt sne, hehe smile

gong_83 [01:19 PM, 03-Nov-11]

admin, ya e2 yg d tggu ip selain ip 3g wap,
gank d atas toe trick digi socke:/mini5beta.opera-mini.net:1080

Secondary>
http://mini5beta.opera-mini.net:80
Try la.

ELOHIMLOVER [01:36 PM, 03-Nov-11]

Remy@aq xpkai digi la bro..

ELOHIMLOVER [01:38 PM, 03-Nov-11]

Pipijul@v2?s40v2 ka mksd kw?

Lan up to u [03:38 PM, 03-Nov-11]

Hmmm... Clcom blum ada agi ke.? admin Tmpat ku line mxis mcm ciput... Tpi kalau celcom... Mcm zet...... Laju giler... Tpi yg syg nya tk bleh download

sembang lebih [03:43 PM, 03-Nov-11]

ge la opmin6.5handler . . X gne dah opmin4.2 . .

sunny [05:15 PM, 03-Nov-11]

dah try..mmg boleh tembus dan donlod...tapi ada telan kredit walau surf atau donlod.

ada trik yg mmg tak telan kredit tak?

ELOHIMLOVER [08:29 PM, 03-Nov-11]

Sunny@kbnykn trik mmg telan kdt bro lau dilakukan time ada kdt..sbb tu aq ckp pstikn kd RM0.00

ELOHIMLOVER [08:31 PM, 03-Nov-11]

Sembang@Opmin 4.2 la yg pling ideal,sbb kbnykn hp low memory dpt support...feature dia pn lb bnyk dr Opmin bru ni,cma Opmin bru tu npk cntik je la..

ELOHIMLOVER [08:32 PM, 03-Nov-11]

Lan@pkai trik celcom bumi2 lh..t aq post trik dia..

Zack [12:23 AM, 04-Nov-11]

Admin, sya dh download operamini 4.2 yg di ats tu, tp x blh buka pown, dh dua kali sya download tp x blh juga, sya guna nokia n70.

gong_83 [12:46 AM, 04-Nov-11]

gank mungkin n70 x support opmin d atas 2, bab aq jga guna nokia n70 x blh buka jga opmin d atas 2.

pipijul [12:58 AM, 04-Nov-11]

owner N70 ada x?

Adelea [01:22 AM, 04-Nov-11]

Na kn nda bleh dwnload juga, dia kta cm ne: Error Permission=javax.microedition.io.Connector.file.write sad

Lan up to u [03:45 AM, 04-Nov-11]

Okey... Admin jgn di kasih lama trik bumi tu... Aq nk try... Huhuhu...

Lan up to u [03:45 AM, 04-Nov-11]

Okey... Admin jgn di kasih lama trik bumi tu... Aq nk try... Huhuhu...

Painsama [04:16 AM, 04-Nov-11]

Admin terbaekk..

Superody [05:16 AM, 04-Nov-11]

Nie untk direct download ke?npe aku xleh wt?asyik failed je..please help me..

farhan [07:16 AM, 04-Nov-11]

knp dah x bleh download erk?sblum ni pkai trik ni ok je.tp skrg dh asyik failed blik..

ELOHIMLOVER [07:22 AM, 04-Nov-11]

Zack@boleh bka jg kt n70 tu..kw dwnld pkai apa?pkai Opera Mini ke pkai handphone browser?

ELOHIMLOVER [07:32 AM, 04-Nov-11]

Adelea@O..sblm dwnld pastikn kw dh allow application to add and edit data.Caranya,sblm buka Opmin tu,klik Option>Application>Data Access>Add and Edit Data>Pilih Ask everytime atw Ask first time only..prktaannya mungkin brbeza ya adelea mengikut jnis hp msing2,tp kw fhm2 je la yea.. razz

ELOHIMLOVER [07:33 AM, 04-Nov-11]

Superody@Fail cmna tu?Dia ckp apa?

ELOHIMLOVER [07:34 AM, 04-Nov-11]

Farhan@aq Ok g pn bro..biasa la 2 bro..brg free mmg mcm biskut..kjp ada kjap xda..chipsmore..hehe

Superody [08:56 AM, 04-Nov-11]

Mase tgh downlod 2 tbe2 brenti..knpe ea?

Adelea [10:28 AM, 04-Nov-11]

Aduh atit smua jariku gra2 men internet free, hehe smile

mamat [10:39 AM, 04-Nov-11]

admin@ko ada opmin6.5 ka?

ELOHIMLOVER [11:11 AM, 04-Nov-11]

Superody@Aq bru tlis blog ttg cra drect dwnld dr Opmin,cba kw bca la ya bro..hrap dpt mbntu..

ELOHIMLOVER [11:29 AM, 04-Nov-11]

Mamat@xda la bro..aq xska gna Opmin trbru ni..feature dia skit..hrap rupa ja cntik..

mamat [11:37 AM, 04-Nov-11]

admin@aq dh download opmin yg ko up 2 tp npa x leh bkak plak..?

Lan up to u [12:19 PM, 04-Nov-11]

Admin tolong buat tutorial.. Cara mod opera mini jenis sis dan jar.. Dan cara pack unpak...

merotai [12:33 PM, 04-Nov-11]

Salam sEmua. . .hehe. . .leh bagi2x ilmu kowang sEmua ke. . ,kowng ada trick bolt ke? Bg2x bva kwan. . . .jan tedkuT. ,

Rhynov [05:52 PM, 04-Nov-11]

download file jar di opmin4.2 pke yang opminlabs 4.2 handler... Pke opmin5 lebih gampang. Tinggal set di http://m.upnshare.com.my.mobitel-cust.opera-mini.net:80/ n socket://mobitel-cust.opera-mini.net:1080 yang lain biarkan... Or tinggal isi frontquery dengan m.upnshare.com.my.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/ yang lain biarkan... Tadi buat maxis... Kalo Digi tinggal isi Host dengan 0.facebook.com or mini.opera.com yang lain biarkan... Ok semoga beruntung... Salam kenal dari w bro...

Superody [07:21 PM, 04-Nov-11]

ok bro..nnti ku cube..

ELOHIMLOVER [10:23 PM, 04-Nov-11]

Rhynov@tq bro..bg yg xtw digi tu c Rhynov dh tnjuk tu..

Zurri [12:54 AM, 05-Nov-11]

Ku lom try lg..tp kejap lg ku try..skg ku pkai yg emo tu jak dulu..

Lan up to u [01:25 AM, 05-Nov-11]

Yg trik digi tu aq tak paham... Host yg mana 1? Dan setting kat hp mcm mana.!

Mamat [04:25 AM, 05-Nov-11]

Lan up to u@ko pkai opmin handler ka?lau ko pkai opmin handler xkn ko x nmpak host..lau xda host ko ltak ja f8 2 d proxy server..

Rhynov [05:24 AM, 05-Nov-11]

@lan up, buat digi pakai acces point digiwap, jangan diginet...
maksudku,
Use proxy => HOst
Proxy server => 0.facebook.com atau mini.opera.com ( pilih salah satu )
buat Ucweb pakai Maxis
isi Frontquery dengan:
m.upnshare.com.my.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/
atau
m.upnshare.com.my.concealme.com/npj-proxy.pl/000010A/http/
atau
m.upnshare.com.my.anongoogle.com/cgi-bin/nph-get.cgi/000000A/http/
atau
m.upnshare.com.my.flyproxy.com/nph-proxy.pl/010110A/http/
Yang lain kosongkan...

sebenarnya masih bnyak cgi yang work...
tapi jangan buat buka FB coz nanti kaliand kena blokir...
Ok keep phreaking...
Yang buat PC nanti kalo ada kesempatan aku share...
By the Way Blognya Keren bro...
kunjungan balik http://www.carifile.xtgem.com

Rhynov [05:26 AM, 05-Nov-11]

Just Info...
TIPS Pastikan kredit RM0.00.Tulis setting betul2.Pastikan line internet lancar.

Aku punya card Maxis dah expired... Tapi masih work biggrin smile

parker [07:05 AM, 05-Nov-11]

salam kenal smua..

ELOHIMLOVER [10:46 AM, 05-Nov-11]

Shalom jg parker..

ELOHIMLOVER [10:54 AM, 05-Nov-11]

Wah..TQ Rhynov..sapa yg lum tw cra surf pree guna UC celcom pkai la yg c Rhynov tnjuk tu..

JOHN [01:41 PM, 05-Nov-11]

salam admin.. kenapa semua trick aq bwat xjdi hah ? Bengang gak aq mcm nie..hehe.. Asik kuar certificate failed laa, network problem laa.. Kdg2 yg aq bleh gne trick bumi jea.. Tp,xsemua domain tu menjadi.. Aq gune N95.. Harap bantu aq.. Dah xtahan xde line tenet ni

Lan up to u [01:43 PM, 05-Nov-11]

Maksud si rhynov tu sama lah setting nya... Dgn maxis... Tpi digi ni kena tambah 0.fecebook.com di proxy server mcm tu kan....

Lan up to u [01:44 PM, 05-Nov-11]

Maksud si rhynov tu sama lah setting nya... Dgn maxis... Tpi digi ni kena tambah 0.fecebook.com di proxy server mcm tu kan....

Rhynov [02:59 PM, 05-Nov-11]

@lan kalau digi isi host saja, tanpa front query tanpa edit server http or socket, connect with digiwap... Kalau maxis tinggal isi frontquery saja tak perlu isi host atau http... Simple... Bisa download... Tapi dilimit 31mb

Keyz [05:17 PM, 05-Nov-11]

Admin : trick 4.2 maxis da xdpt la .. Kuar "c0ntent bl0ck by operat0r" what sh0uld i d0 ?

Keyz [05:31 PM, 05-Nov-11]

Rhyn0v : trick dgi tu gna 0pera yg mna ?. 4.2 ble ka ?..

ELOHIMLOVER [09:06 PM, 05-Nov-11]

Keyz@mc ble lg..kdg2 je 2 dia pndai sngkut2..

ELOHIMLOVER [09:08 PM, 05-Nov-11]

Keyz@aq tlg jwb la..boleh jg pkai Opmin 4.2..

Lan up to u [04:15 AM, 06-Nov-11]

Owh... Mcm tu thanks rhyvon.. Tpi digi ni mcm clcom jga kan kena hidup laluan bru bleh jalan....

sepat ronggeng [07:46 AM, 06-Nov-11]

salam bro..untk bolt ade x?

ELOHIMLOVER [11:34 AM, 06-Nov-11]

sepat@aq xmain bolt la bro..opmin dgn ucweb je..

Rhynov [03:03 PM, 06-Nov-11]

Trik maxis guna PC...
Search di google...
Aplikasi..
1. MDMA
2 ISPCE

Cara:
buka mdma lalu minimize, next buka ispce,
pada main menu ispce, di use query, use proxy n query mode dibagi tanda...
pastikan port 8088...
di query url configuration, di frontquery isi :
m.upnshare.com.my.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/
Di proxy type pilih host...
di proxy server isi m.upnshare.com.my atau m.hotube.com.my ( pilih salah satu )
Di menu Proxy configuration...
masukkan proxy 202.075.133.049 port 80...
pstikan proxy diatasnya portnya juga 80...
lalu beri tanda di kedua proxynya...
Next, di menu load network balancing beri tanda di use default gateway dan connect trough proxy...
lalu pilih proxy 202.075.133.049:80..
jangan pilih Start dulu...
Buka Mdma lalu pilih connect... next buka ispce lalu start...
Then, buka browser firefox atau chrome atau apa saja, ubah setingan proxy browser dengan 127.0.0.1 port 8088. save then surfing sepuasnya...
tapi jalannya lambat, maklum ini trik lewat banyak server...
Good Luck...
jangan lupa mampir ke situsku ya?
http://www.carifile.xtgem.com
Cari file tanpa timer... dijamin free...

Rhynov [03:11 PM, 06-Nov-11]

NB: trik CGI diatas sebagian dah banyak yang gak work...
mungkin ini malam mau update CGI lagi...
N buat trik download file jar memakai opmin 5 or 6 java...
sebagian bisa gunakan trik berikut...
rubah file jar di url dengan zip atau 3gp ( tapi tidak semua file jar bisa di download)
Caranya klik file jar then pilih stop... buka urlnya lalu ganti seperti diatas... di 4 shared trik ini berlaku, di siteku juga berlaku...
Minta supportnya mudah2an opera symbian bisa pakai trik maxis...
sedang usaha tapi belum jumpa query yang pas...
Salam Hacker ( newbie ) Indonesia...
Add fb : Rhynov Startlets Chuviiko

kayrowl@fb [04:42 PM, 06-Nov-11]

salam semua! tak de ke setting handler tuk android?.. application nye dah jumpe,tp setting yg x ngam..share2 la eh..

ELOHIMLOVER [10:29 PM, 06-Nov-11]

Utk android ssh ckit aq nk kc sbb xda android.Tp klo android tu korang ble bat setting internet directly dr hp,xpyh bat prov..

ELOHIMLOVER [11:01 PM, 06-Nov-11]

thnx infonya bro rhynov..

shah [07:37 AM, 07-Nov-11]

10q 4 da tricks.............

Venko [05:55 AM, 09-Nov-11]

Ini aku nak kongsi trick bumi maxis dan opera yang boleh set socket untuk celcom.
- Untuk trick bumi maxis korang taip url ni di go to address masukkan url http://maxis.mobby.me.1proxy.de dan tekan ok/go. Nanti korang akan dibawah ke homepage 1proxy.de. Dalam box korang taip la url ok.
- Untuk celcom, korang boleh pakai opera original pun boleh, tak perlu letak trick, hanya tukar http kepada socket dalam setting. Connection celcom wap.
Kalau tak boleh guna opera handler, dalam colum http server masukkan:
http://my-maxis.moko.mobi.com.server4.operamini.com:80
Socket server:
socket://my-maxis.moko.mobi.com.server4.operamini.com:1080
FQ kalau nak letak pun boleh, tak nak letak pun boleh juga. Korang boleh dapatkan FQ dalam blog ni. Selepas itu tekan save. last sekali korang tukar http kepada socket dalam menu setting. Connection celcom wap. Kalau nak download file, sebelum masuk opera korang tekan Option > Data access > Add and edit > Ask every time dan save. Sekarang masuk opera dan cuba download.

ELOHIMLOVER [10:30 PM, 09-Nov-11]

Venko@thnx 4 info bro..

Venko [07:08 AM, 10-Nov-11]

Elohimlover@ trick bumi 1proxy.de je aku cari sendiri. Yang setting celcom tu orang lain ajar aku ,bro. Cuma aku nak share je untuk penguna celcom. Trick ni tak akan kekal lama. Sebelum kena block baik aku post je trick opera celcom 2.

ELOHIMLOVER [07:41 AM, 10-Nov-11]

Venko@btl jg tu genk,g pn lau kta share mesti ada org lain yg akn share kpd kta blk tu..sbb bat baik brbalas baik smile

Venko [05:04 PM, 10-Nov-11]

Elohimlover@ blog bro ni tak boleh setting limit ke untuk setiap komen di hantar. Sebabnya, bila sudah banyak penguna hantar komen, page akan jadi panjang kebawah.
Bagi mereka yang guna bumi 2, kalau nak masuk page dengan cepat, setting dalam bumi korang off kan image. Url mebapp.com 2 korang jangan pakai la, bila ada masalah network, korang kena retry sampai 100%. Baik pakai http://maxis.mobby.me.1proxy.de

ELOHIMLOVER [10:46 PM, 10-Nov-11]

Venko@tu la mslhnya tu bro,comment moderation dia x canggih sgt..rolleyes

Bobo82 [02:55 AM, 11-Nov-11]

Hehe bgus

Venko [03:40 PM, 11-Nov-11]

Admin@@susah lah macam 2 bro. Kesian orang yang guna bumi nak belajar trick. Nak pergi page kebawah pun lambat dan berat. Haha.

ELOHIMLOVER [10:32 PM, 11-Nov-11]

Venko@tulah..tp xpa,aq dh htr feedback feature request dgn c Arvind(Owner MWB),tgu je la dia tmbh feature tu..

Venko [04:26 PM, 12-Nov-11]

Banyak lagi nak kena tambah bro. Tak apa la, yang penting bilangan komen untuk 1 page. Kalau dia tak buat, page akan jadi panjang kebawah macam plod. Hahaha

Bobo82 [01:08 AM, 13-Nov-11]

Ye hehe

amdonat [06:42 AM, 13-Nov-11]

bro , trik ni nak kena tuka ke brokben tak ?

ELOHIMLOVER [12:00 PM, 13-Nov-11]

amdonat@xprlu bro..pkai plan hotlink je..

ELOHIMLOVER [12:00 PM, 13-Nov-11]

amdonat@xprlu bro..pkai plan hotlink je..

Roslee [04:43 PM, 15-Nov-11]

Tq dah tmbus dah

Amin [02:21 PM, 26-Nov-11]

Bro,kalu pkai opmin 4.2 handler slaen dr yg ko bg blh kn?asl opmin 4.2 handler tol?

ELOHIMLOVER [12:08 AM, 28-Nov-11]

Amin@yap boleh..

danny [12:18 PM, 29-Nov-11]

Xtembus pun..

ELOHIMLOVER [12:50 AM, 30-Nov-11]

dany@tmbus la..kw pkai hp apa?

Kazz [03:22 PM, 10-Dec-11]

Bg aq r yg t'baik ada opmin4.2 aq ada dh 0pmin.5.0 and tpi 0pmin6.5. Btul r cntik, tpi aq xskg ckit sngt isi dlaman dia, nie bg aq lh, xtau pla kt 0rg len, hehehe

Ket [07:15 PM, 27-Dec-11]

Yes da dapt

herman [05:36 PM, 06-Jan-12]

terbaik la bro..........

sifu [01:48 PM, 07-Jan-12]

salam hye guss!

Andy's™ [10:17 AM, 28-Jan-12]

knapa xblh download opera4.2...asal kta maw download mp3 trs complet..skali tgok..file error....xblh main....aq dah try trick d atas to leh buka....tp download laju plak...tgok file kosong..

ELOHIMLOVER [04:57 AM, 29-Jan-12]

@Andy's™,
pastikn kw dh isi front query. . .

SYAM [06:39 PM, 20-Feb-12]

Setting browser bumi2x utk maxis ada kh admin

arfin [06:41 PM, 23-Feb-12]

kx aq gx bisa dowlod ea. . .

razlie_lie [05:16 AM, 30-Sep-12]

klau pkai sony-s312 bleh pkai 4.2hanler ke?downlod bleh jak

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Email:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images