TRICK CELCOM FREE INTERNET BROWSING GUNA BOLT Nov 2011

by hack by hacker24 on 08:10 AM, 24-Nov-11

Category: Trik-Free-Internet

Terus ke TRICK CELCOM FREE INTERNET GUNA BOLT lah,malas dah aku nak bermukadimah.Hehe biggrin

Untuk pengguna selain s40,buat new internet setting/new connection kat handphone korang.Sila baca Cara Buat New Internet Setting untuk info lanjut:

IP:066.154.107.219
PORT:80

==IKLAN KEJAP==
Aplikasi Hack Facebook
Koleksi video2 HOT!

Bagi pengguna s40,download prov file ni.Kalau masih tak tau apa tu prov file dan cara menggunakannya,sila baca sini:[Apa Itu Prov File,Cara Buat Dan Guna Prov File].

Kemudian download Bolt 252 Handler ni.Masukkan setting seperti berikut:

Remove Port:jangan tanda
Proxy Type:Host
Proxy Server:mms.celcom.net.my//../cgi-bin/cgiproxy/nph-proxy.pl/010110A/http/

Yang lain BIARKAN KOSONG.Pastu tekan save dan ENJOY free internet browsing guna Bolt Celcom!!!

Minta tolong klik iklan2 kat bawah ni yea genk.Korang cuma perlu klik je,kalau download terus lagi cantek.Jangan risau,korang tak akan kena caj 1 sen pun.





Bagitau kawan2 korang info berguna ni.Tekan share to Facebook button kat bawah ni.Bagi blogger yg nak copy-paste boleh juga dengan syarat letak backlink blog ni.

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

95 responses to "TRICK CELCOM FREE INTERNET BROWSING GUNA BOLT Nov 2011"

Nero [09:00 AM, 24-Nov-11]

bro koe mmg tbaek!!! thx..ckap ja law mw ak support apa2..ak support koe..

Ayed [09:29 AM, 24-Nov-11]

Maxis punye x de ke??

Khairil [09:32 AM, 24-Nov-11]

Bolt nie bleh tgok youtube x?

DRACULLA [09:38 AM, 24-Nov-11]

Selamat sejahtera sume..
Admin,klw hp sony vivas pro cmne nk seting untk operamini?
Opera mini pe yg leh pkai?
Mintak d'bantu admin..untk line maxis..

Lan up to u [09:56 AM, 24-Nov-11]

Admin.... Trik celcom yg bleh mendowoload tuk opera ada ke biar mati laluan

Daniel [01:39 PM, 24-Nov-11]

Admin mintak trick opera mini untuk celcom yang bleh donload..yg trik bumi klau donload selalu putus..

mrjupak [02:31 PM, 24-Nov-11]

Kliksmilesmileklik..Hehe

ELOHIMLOVER [11:25 PM, 24-Nov-11]

Superody@ikt setting kt mywapblog jg bro..lau kw kc off html,pkai bbcode,bat cmni [ url =http://tulis url sini ]klik sini [/ url] ..pdam jarak/space..

Kalau kw on html,pkai kod html la bro,bat cmni <a href="http://tulis link/url sini">klik sini</a>

ELOHIMLOVER [11:28 PM, 24-Nov-11]

Daniel@pkai ucweb bro..opmin ni bkn downloader yg baik,cuma browser yg bgus je,lau download kurang sgt..

Superody [02:31 AM, 25-Nov-11]

Ok brader aku paham..aku dh buat blog..visit la..
Myshare.mywapblog.com..
Tp bru ade 1 posting je..

Papa [03:49 AM, 25-Nov-11]

Aku dah dwnld opmin 6.1 tpi settg dia aku tak tau nak buat. Tlg admin!

Andri Apriadi [05:08 AM, 25-Nov-11]

ane coba gan.. ;D

labu [05:12 AM, 25-Nov-11]

Takada fq utk bolt ni ke?
Setting handler ni apply lepas online initiate ke sebelum?

Lan up to u [06:44 AM, 25-Nov-11]

Trik uc plak mcm mana admin bleh mendownload biar mati laluan... Adoi... Celcom2 huhu..

Mrjupak [09:43 AM, 25-Nov-11]

Maxis.??smile

Daniel [05:48 PM, 25-Nov-11]

Admin bolt ni support low hp x?sebab bile buke laman web slalu 'freeze'

Nero [10:22 PM, 25-Nov-11]

labu@first time kw buka bolt tu kw kseh msuk da fq ny then tkan save..

CAPANG [02:18 AM, 26-Nov-11]

best ka bolt nie..?

ELOHIMLOVER [02:29 AM, 26-Nov-11]

Superody@OK gud luck bro... smile
Daniel@Kw pkai hp apa..aq test Bolt ni kt hp N5300 ok je..cba kw download bolt versi sblmnya/lama..
lan up to u@lau mti laluan mmg xdpt on9 bro..
Capang@test dlu bro..
Dracula@kw msuk m.opera.com/next,nti dia akn cdangkn versi opmin trbaik utk hp kw..

ELOHIMLOVER [02:32 AM, 26-Nov-11]

Semua yg mta Maxis punya@sim maxis aq ada mslh la genk..cm kna blok je..xkuar simbol G..nk msuk homepage mxs pn xdpt..mgu dpan(30hb)bru aq dpt bli sim Maxis bru..

mrjupak [02:47 AM, 26-Nov-11]

Uik....sim kaw kna blok ke genk...Apasal??X pe la bro kitorng tnggu,,hehesmile

Nero [03:33 AM, 26-Nov-11]

oi smua..byk2 la kmu klik iklan tu..spaya admin kta dpt bli sim baru..boleh dia bwtkn trick maxis lgi.. smile

ELOHIMLOVER [04:21 AM, 26-Nov-11]

mrjupak@aq pn xtw npa bro..tp jgn rsau bro,30hb ni aq bli sim bru sbb time tu aq ada paper..

ELOHIMLOVER [04:22 AM, 26-Nov-11]

Nero@btl2..hehe biggrin

labu [08:48 AM, 26-Nov-11]

Ok. Ni result aku pakai maxis kat bolt handler ni.
Apn/Ip/setting= MAXIS 3G (standard)
FQ/MQ/BQ = kosongkan
Remove Port= Jgn tanda
Proxy type = HOST
Proxy server= maxis.mobby.me.web.com//../cgi-bin/cgiproxy/nph-proxy.pl/010110A/http/

labu [09:17 AM, 26-Nov-11]

Maxis balance = RM0.08
Data used = 42.7 mb smile

Nero [09:37 AM, 26-Nov-11]

admin ne nak tanya ne,npe stuck2 ya bolt kat hp ak,asal loading 50% trz tba2 sangkut,ak pkai nokia 2690,celcom..ble bgi pnjelasan tak admin..blurr ak skg ne..huhu.

Nero [09:44 AM, 26-Nov-11]

lgi satu hal la admin.mcm na nak download jar file kat opera mini?? and,kat ucweb ak ble ka pkai download utk celcom.klaw ble ajar bha.??

Skull [10:17 AM, 26-Nov-11]

Bro , cm ner nak setting bolt gne maxis ?? .. Ebuddy handler maxis setting ad x ? .. Tq

Iera [11:21 AM, 26-Nov-11]

Labu,yg 2 slow ek

labu [11:49 AM, 26-Nov-11]

@iera, ha'ah bru prasan le.. Kat 3g penuh ni laju je, no hal. Tp kat GSM slow plak. smile

ELOHIMLOVER [12:18 PM, 26-Nov-11]

labu@thnx 4 info labu.. wink
Nero@uix..plik tu..cba kw tgu lma ckit..mybe dia tngah loading ke..psal download .jar file pkai opmin tu kn aq dh post sblm ni..check blk kt page2 sblmnya bro..

ELOHIMLOVER [12:24 PM, 26-Nov-11]

skull@utk maxis xdpt update bat smntara bro..sim mxs aq ada problem ckit,dlm mgu dpan bru dpt bli sim bru..

ELOHIMLOVER [12:25 PM, 26-Nov-11]

skull@utk maxis xdpt update bat smntara bro..sim mxs aq ada problem ckit,dlm mgu dpan bru dpt bli sim bru..

Iera [12:42 PM, 26-Nov-11]

Admin@npew iera x bly d0wnl0ad kt 0pmin 4.2 ea?Iera x phm sal setting d0wnl0ad tu

Afis [01:23 PM, 26-Nov-11]

nk gune bolt version bape bro?..

Afis [01:33 PM, 26-Nov-11]

Iera~awak gune opera mini 6.5 jew..lh download...

ELOHIMLOVER [02:15 PM, 26-Nov-11]

Afis@cba ni dlu http://handlerhack.wapka.mobi/site_56.xhtml?get-file=665 lau mc sma gna ni http://handlerhack.wapka.mobi/site_56.xhtml?get-file=663

Afis [02:21 PM, 26-Nov-11]

0k2 br0..ape setting nye br0?..t0l0ng gua...gua nk sgt2 gune b0lt ney..

Amin [02:46 PM, 26-Nov-11]

Ku tunggu yg mxis pnya.cmne nk wat bolt anti loading?asl aq taip hruf jea kt bhgian kotak search trus loadin bengang giler!tlg beb.
Aq jnji klik iklan ko byk2

Amin [02:53 PM, 26-Nov-11]

Bro ko geng mygenkz x?kalu x ko ptt hati2 coz ahli otai mygenkz sblm nie dlm plan nk banned cmua owg yg sebar trick internet free kt public..kalu xcye cek sndri dlm slh 1 topik dlm wap downg...kalu dh taw just abaikn jea mcj aq nie

Iera [11:07 PM, 26-Nov-11]

Afis@6.5?Um iera d 6.5 tp x d seting,ary2,try ik0t trik 0pmin 6.5 tu,tp x dpt a,tlg2

Afis [05:02 AM, 27-Nov-11]

Iera pg tg0k kt wall peren le...fb...ad setting opera mini kt ctu...

Iera [06:09 AM, 27-Nov-11]

K2,thnx

ELOHIMLOVER [06:21 AM, 27-Nov-11]

Afis@ikt je setting kt ats tu..utk Celcom la..

Afis [06:28 AM, 27-Nov-11]

ak gune maxis...ad x setting untuk maxis?...

ELOHIMLOVER [06:32 AM, 27-Nov-11]

Iera@kw pkai hp apa?

ELOHIMLOVER [06:35 AM, 27-Nov-11]

Amin@aq xpnah msuk mygenk..standalone ni..hehe

ELOHIMLOVER [06:36 AM, 27-Nov-11]

Amin@aq xpnah msuk mygenk..standalone ni..hehe

ELOHIMLOVER [06:37 AM, 27-Nov-11]

Amin@aq xpnah msuk mygenk..standalone ni..hehe

ELOHIMLOVER [06:38 AM, 27-Nov-11]

Amin@aq xpnah msuk mygenk..standalone ni..hehe

ELOHIMLOVER [06:39 AM, 27-Nov-11]

Amin@aq xpnah msuk mygenk..standalone ni..hehe

labu [07:56 AM, 27-Nov-11]

Admin pakai bolt le tu samapi double post segala...

Iera [09:12 AM, 27-Nov-11]

Admin@iera kai f0n n0kia 6630

Labu [04:07 PM, 27-Nov-11]

bumi Maksis
apnsetting= MAXIS3GINTERNET
masuk url= http://maxis.mobby.me.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/111111A/http/zzz.com
zzzz tu ganti ngan add yg nak kita pegi

ranzi24 [09:40 PM, 27-Nov-11]

trik maxis..
Bka opera5 atw 6..
Server :
http://maxis.mobby.me.server4.operamini.com
kat socket pn letak cm 2..
Tanda Remove port..
Proxy type: host
..proxy server.
maxis.mobby.me

Black_akbar [05:34 AM, 28-Nov-11]

terbaik bro

mrjupak [10:45 AM, 28-Nov-11]

Hati2 bro dgn penyebar trik..Dh byk sgt org copy dr blog ni..Mmg ada niat nk bg trick ni kna blok...Tp x pe bro..Just nk bgtau je...Lgpn trick ni x kn abiz..satu blok 10 trick bru keluar..Aku pn dh ada spare part lain..Lau share kt public memang mudah sgt dikesan oleh Maxis,digi or apa saja...Hehe...Just be happy je bro.Haha

mrjupak [10:55 AM, 28-Nov-11]

Pada kaki sebar tu,,sebar la byk2 ye...Kami x kn berundur,,haha..Cm g perang la plak...Lau nk trik call aku pastu sebar la... brapa ratus trick korang nk..Haha...Angkuh x aku..Hehe...Just joke je bro..X de la smpai bratus..Ada la ckit2 je bro...

ELOHIMLOVER [11:33 AM, 28-Nov-11]

mrjupak@xpa la bro..smkin bnyk yg tau trik free tenet,smkin rmai yg akn cari,smkin rmai yg cari,smkin bnyk trik yg akn djmpai..kn bgs bgtu..tgk kt Indon,India n Nigeria tu..bnyk trik sbb bnyk yg cri..knpa bnyk yg cri sbb bnyk yg tau ttg kwujudan trik free tenet.. smile

mrjupak [11:52 AM, 28-Nov-11]

Tau x pe bro...Aku saja je tu..Hehe..Bkn pe bro..Diorng ni mcm dengki je..Nk share2 dgn org lain tu x ksah la..Tp x pyh la smpai nk copy bulat2 hasil tangan org...Dh Jd mcm pencuri dh tu bro..Haha..Lg satu tanpa izin plak tu..Hihi....

Mrjupak [11:57 AM, 28-Nov-11]

Diorng yg aku mksdkn bkn member2 kt cni..Tp org2 luar yg x dikenali..smile

Labu [12:58 PM, 28-Nov-11]

[table=100%, #000000][tr][td][color=red]Halamak brader.. kalau takde org share, camne lain nak tau. Aku pun dpt lepas buat research, error page, scan cgi, ping etc. Tupun numpang share kat blog ELOHIMLOVER padahal aku byk blog sendiri. Prinsip aku dapat benda baik, kongsi reramai. Kalau kena blok? Kita cari lagi. Research lagi. Ok ape?[/color][/table]

Khairil [01:07 PM, 28-Nov-11]

Admin:plzz bg trick 4 digi...

mrjupak [03:15 PM, 28-Nov-11]

yup..Aku pn rasa ok gak...Tp cuma aku x brapa suka..Sesetengah org copy trick org lain..Pastu ckp trick dia...Korang rasa ok ke???Share2 trick ni mmg best..lau aku ada trick pn..Aku share gak kt cni,Buat apa kedekut kn,,lg ramai lg best..Kasi bankrup itu operator..Hahasmile

Mrjupak [03:37 PM, 28-Nov-11]

Nah ni..Aku share ebuddy handler for celcom....

Remove port:jangan tanda
letak kt proxy server:mms.celcom.net.my//../cgi-bin/cgiproxy/nph-proxy.pl/010110A/http/
proxy type:h0st

ip:066.154.107.219
port:80
by mrjupaksmile

Mrjupak [03:53 PM, 28-Nov-11]

youtube handler for Maxis

gna maxis 3g wap->ip standard...202.075.133.049 port 80.atau prov utk s40...

Isi kt FQ-maxis.mobby.me.flyproxy.com/nph-proxy.pl/01011A/http/ lau x lpas gna cgi proxy ni plak w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/
remove port:tanda
proxy type:host
yang lain biarkn kosong..Cuba la by mrjupaksmile

mrjupak [03:56 PM, 28-Nov-11]

Cuma bolt je x lpas lg.Tnggu admin bli sim bru dlu..Hehe....nimbuzz,mig33,Dgn gmap handler dlm proses...handal x aku.. hihi(bangga je aku)haha..

mrjupak.. [04:09 PM, 28-Nov-11]

line celcom kt tempat aku mmg slow..Kdg2 hilang trus line tu..Aku lg ska gna maxis..Line always full..))skrang ni nk test wt lg..Harap brjaya la..smile

Labu [04:17 PM, 28-Nov-11]

Plod
Plod
eh.. salah tempat lak!

Apara admin. Bukak le topic baru handler fb maxis. So far, cgi xleh lepas https kat bumi, so kena pakai uc/om/bolt baru dpt.

MrJupak ko lah yg terbest skrg...

Zurri [02:21 AM, 29-Nov-11]

Korang smua terbaek la..tp ku xtaw lg mcmna mau tgk utube gne s40 ni..leh bgtaw ka.hehehe

ahdie [07:26 AM, 29-Nov-11]

aku tgok dh mcm kaunter pertanyaan dh kt sini..hahahaa
by dway, thnz admin sbb tak kedekut ilmu and kredit to admin coz byk info kt wap ni..

Rezal Kadri [09:33 AM, 29-Nov-11]

betul tu bro..

Amin hacker [10:08 AM, 29-Nov-11]

Sape ade trick nimbuzz tu, share share lah, da lame aq cari tapi tak jumpe...

ELOHIMLOVER [12:53 AM, 30-Nov-11]

ahdie@ok bro..tp bnyk jg yg xsnang dgn blog q ni..sbar jela..

mrjupak [02:40 AM, 30-Nov-11]

of coz mcm kaunter ckit,hehe,,mmg la kna tanya,sbb diorang x tau.,,klu diorng tau buat apa tanya...Logical thinking!!!smile¥ peace

Kilroy [07:24 PM, 30-Nov-11]

Lee..trik nh sekat. Freeze..cgi lau tweaks string bese pn lpas mc Host mms.celcom.net.my.freecgiproxy.net/cgi-bin/nph-proxy.cgi/http/ Ip port sma cm ko bg to Tp stuck. Load slalu freeze.

Kilroy [09:14 PM, 30-Nov-11]

Pt:host
Ps:mms.celcom.net.my.us3.boltbrowser.com:80/
Ip:174.132.18.58
Port:80

mapel [09:31 PM, 30-Nov-11]

bolt aku ok jer 211handler khas tuk hotlink tapi aku gune pg celcom.. Nak taw nset aku apa? W305i jer old skul xde 3g hanya ada simbol E yg besar jer.. Tapi boleh support opm65 siap ada filter lg.. Cuma bnyk kelemahan jelah.. 1st tu int free xaktif la klu xde kdt tapi xmkn kdt cuma nak buka youtube jer itu bolt211handler spoiler tul.. Klu la ada kan..

ELOHIMLOVER [01:04 AM, 01-Dec-11]

Kilroy@thnx 4 info bro..

Afis [02:30 PM, 01-Dec-11]

sape2 yg ad trik numbuzz...share2 la...

Afis [03:14 PM, 01-Dec-11]

Mrjupak~trik youtube handler 4 maxis nk gune yg mane 1?..ak try gune due2 xlh p0n..xlepas..help me...

amir [03:24 AM, 02-Dec-11]

nimbuzz maxis install pakai krdt dlu,lpas 2 ltak trik nye..

amir [03:26 AM, 02-Dec-11]

pakai versi 171handler..aku dh test,dpt 0n9 chating guna nimbuzz..free je..

peace [01:01 PM, 04-Dec-11]

admin, bleh guna kat usb modem x?

Kqzz [03:58 AM, 10-Dec-11]

Aq dh ada bolt tpi x tau bila gna 0n9 slalu sngt l0ading smpai 30 0r 20 je pastu sngkut dh, aq tg0k mcm best tpi syg xleh pkai, yg mig33 nmbuzz tu lum try g, biggrin

Kazz [11:28 AM, 10-Dec-11]

4 maxis bolt xdh ke?

Amir [12:07 AM, 14-Dec-11]

Bolt aku masih running...xdak masalah pape...sntiasa laju...

Mamat [10:51 AM, 17-Dec-11]

Amir@ bg la trik bolt mu..

Mamat [10:52 AM, 17-Dec-11]

Bolt maxis x da ka?

ELOHIMLOVER [02:59 AM, 18-Dec-11]

Mamat@Bolt dh dtamatkn prkhidmatannya..

lieapunk [04:49 AM, 18-Jan-12]

cry nk bolt blik..

ELOHIMLOVER [05:51 AM, 18-Jan-12]

@lieapunk,
ok nti q usaha,

Rizan09 [08:19 AM, 30-Jan-12]

rolleyes t,baik

zack meow [11:14 AM, 25-Jul-12]

hello Admin sa nak minta tlong sikt blok tak ? apa nak isi ka handler opera next 7 netwok digi

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Email:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images