TRICK CELCOM FREE INTERNET BROWSING GUNA OPERA MINI 4.3 NOVEMBER 2011

Diposting oleh hack by hacker24 pada 06:09, 01-Des-11

Di: Trik-Free-Internet

Ok,terus ke trick Celcom free internet browsing guna Opera Mini 4.3 lah. Untuk pengguna bukan s40(SE,Samsung,Android blabla),korang buat new internet setting/new connection/new access point kat handphone korang(baca Cara Buat New Internet Setting kalau tak tau caranya) dengan:

IP:141.000.011.253
PORT:80

Bagi pengguna s40 pula,korang download prov file ni(Klik).Bagi yg belum tau apa itu prov file dan bagaimana cara gunakannya,sila baca di sini.

Pastu download pula Opera Mini 4.3 Handler di sini atau di sini(PENTING:Opera Mini Handler 4.3 yg ni ada bug sikit,firstime korang buka dia terus fail,korang kena exit dulu,pastu buka balik baru dapat).Kemudian pada Opera Mini 4.3 Handler tadi korang tulis setting seperti berikut:

Custom HTTP server:http://mms.celcom.net.my//../64.255.146.36:80

Custom SOCKET server:socket://mms.celcom.net.my//../64.255.146.36:1080

Yang lain biarkan kosong je.Kalau semuanya betul,patutnya tembuslah.

Minta tolong klik iklan2 kat bawah ni yea genk.Korang cuma perlu klik je,kalau download terus lagi cantek.Jangan risau,korang tak akan kena caj 1 sen pun.





Bagitau kawan2 korang info berguna ni.Tekan share to Facebook button kat bawah ni.Bagi blogger yg nak copy-paste boleh juga dengan syarat letak backlink blog ni.

Bagikan ke Facebook Bagikan ke Twitter

Komentar

53 tanggapan untuk "TRICK CELCOM FREE INTERNET BROWSING GUNA OPERA MINI 4.3 NOVEMBER 2011"

Amin hacker pada 06:27, 01-Des-11

Maxis takde ke bro? Da lame gua tunggu ni.. Hehe

Lan up to u pada 06:56, 01-Des-11

Bleh mendownload ke trik ni biar mati laluan... Admin..

Aneno pada 07:52, 01-Des-11

X makan kedit ke bro..

Labu pada 08:01, 01-Des-11

Klu takut kredit kena mkn, pakai sampai jd rm0.01. Tq admin. Aku surf pakai mendalah ni la. Trik ni bole jg utk opmini 4.21 handler 202 dan handler 203 (reverse proxy). Yg tanya maxis tu, selongkar la admin nye blog ni. Belambak.

mrjupak pada 11:16, 01-Des-11

bro,,kt 'naratifku'dah x de ksh lain ke?Sunyi jer,,hehe...Come on bro,,update lg bro,,cite psl tandas tu mmg lwk,hahaha....:mrgreen

Labu pada 12:35, 01-Des-11

TERbArU!

pakai prov kat atas, pastu guna ucweb ori (bkn handler) yg dah siap install. Bole tembus free padahal tinggal 23 sen. Yg lain tolong try, mana tau menjadi gak.

mrjupak pada 16:27, 01-Des-11

Biar btol!!!!hehe,,tp bgus gak x pyh susah pyh nk setting itu ini.smile

Amin hacker pada 16:44, 01-Des-11

Aq ade opmin yang dah di mod untuk internet free untuk digi,maxis,umobile,celcom dan tunetalk, nanti kalau ade mase aq share link die..

labu pada 17:10, 01-Des-11

Lupa nak habaq.
Yg kat atas tu, aku pakai x2-01, test lg kat se j103i pun cam tu gak.

skorapky pada 18:09, 01-Des-11

x paham lah kenape...telepun sony w910i aq kalu pakai opera mini,bolt jadi je..kalu pakai ucweb memng x jadi..kenape ernh??

Browser pada 21:09, 01-Des-11

Bro,untk maxis xde ke bro??? Opmin 4.3 maxis aq xdpt lg lh bro....

Khairil pada 22:13, 01-Des-11

Trick digi plzz..ad kt sni yg tau..tlg la post..kwan..

Abas pada 00:15, 02-Des-11

Labu@bro kalau guna ucweb bleh download tak..

Skull pada 00:35, 02-Des-11

Labu@trick yg kau ckp tu , untuk celcom ke ?? .. Yg ucweb ori+prov setting tuh ..

ELOHIMLOVER pada 01:07, 02-Des-11

Browser@arini aq post..tgu je yea bro..smntra tu klik la iklan..hexhex

skorapky@kw isi dlu d FQ,lau xdpt jg isi kt proxy server..

ELOHIMLOVER pada 01:07, 02-Des-11

Browser@arini aq post..tgu je yea bro..smntra tu klik la iklan..hexhex

skorapky@kw isi dlu d FQ,lau xdpt jg isi kt proxy server..

ELOHIMLOVER pada 01:15, 02-Des-11

Labu@thnx info bro biggrin t aq test,lau dpt aq post..hehe

Amin@kc la genk..hehe

Aneno@yg ni aq xpasti..tp nk slamat try time kdt rm0.0..

ELOHIMLOVER pada 01:16, 02-Des-11

Labu@thnx info bro biggrin t aq test,lau dpt aq post..hehe

Amin@kc la genk..hehe

Aneno@yg ni aq xpasti..tp nk slamat try time kdt rm0.0..

amin hacker pada 10:36, 02-Des-11

requestwap.comule.com/file1.php?id=43

ni link nak download opera mini yang di mod untuk surf internet free, untuk celcom,maxis,digi,umobile,tunetalk

takyah susah susah nak setting, boleh trus surf free.. Download tau..

Nero pada 13:45, 03-Des-11

==" ui btul ker jga tu amin?? pkai celcom 3G ja karh??

slowrock pada 21:44, 03-Des-11

Admin nak tanye sket..kenape bile ak donload gune ucweb,opera donload complete 0kb?

Wahyu pada 02:10, 04-Des-11

Newbe-mms.celcom.net.my//../(titik dua d isi kah)

amin hacker pada 05:03, 04-Des-11

betul la

wahyu pada 14:06, 04-Des-11

amin hacker_thank info.i like it

NamoX pada 05:05, 06-Des-11

Celcom x guna cgi or php ke

NamoX pada 05:05, 06-Des-11

Celcom x guna cgi or php ke

ELOHIMLOVER pada 08:21, 06-Des-11

Wahyu@ya titik dua isi..

new boyz.... pada 00:53, 09-Des-11

gua pakai nokia E66..klu guna opera mini 4.3...setting dia sama juga??....

abe pada 01:51, 09-Des-11

amin:lau pkai opmin yg mu bg tuh..kna ubh ip n port jgok ka lau np gna utk celcom?.lau utk mxs aku gna gtu je,ok je..

aisya pada 06:01, 09-Des-11

sy guna sony aino..
yg ip address blh ltk..
tp kat mn nk ltk
port: 80?..huhu..xjumpe la..

man pada 02:18, 10-Des-11

bleh tembus ke. .kalw celcom mati laluan. _next. . . . .

ba2sai pada 12:53, 10-Des-11

NpA nOkia c2 tK bLeY gNa TRiK nI erK?

PeAcE_SyAH pada 15:55, 10-Des-11

man lau gna default kt opera n konek gn no ip no port blh tmbus jga biar p0wn mati laluan...tp law gna trick kne idup laluan la...hehehe

harith pada 11:00, 11-Des-11

gna iphone boleh ke?

new-ask pada 03:19, 12-Des-11

admin opera mini format apk tuk android se x8 cume ade version 5.1 dgn 6.1 HUI 100 os 2.1 payah sangat nk setting dah bejaman ak x tembus2 fronQuery,middlequery,backquery,filter,add port to non port,remove port (pangkah),proxy type,proxy server,user name,password..blh explaind x?

Ranzo Xjapan Keyl pada 01:19, 13-Des-11

Slamt Pgi genk2 ku?

soullook pada 07:19, 16-Des-11

amin bleh bagi link opera yg kw mksudkn tu, nak try jgk...hehe

Aizen sousuke pada 06:08, 23-Des-11

Terbaik genk..Caya lah trick mu..Tpi ip nya mcm ndak bleh dgn phone aq..Jd aq tukar dya punya ip..

Kenpachi pada 18:13, 25-Des-11

Fuh...Menjadi la bro,tq byk,psal iklan tu jgn rsau bro aku akn klik slalu ehehe

eXtreme pada 05:13, 27-Des-11

halah,xdpt dwnload app.cmner ni ar bley bg direct link x??

ELOHIMLOVER pada 13:42, 28-Des-11

@eXtreme,
bolehlh bro,kw klik yg link kdua tu,

Geng pada 02:13, 29-Des-11

Malon internet aja cari yg gratisan
gk pnye dwet ye

RiderKick pada 07:14, 04-Jan-12

Yg gak punye dwet itu nenek kau,sibuk je..

rnz pada 02:38, 19-Jan-12

dpat dwnlod jgk vde,apps, tw mp3 ke?

ELOHIMLOVER pada 06:24, 19-Jan-12

@rnz,
mstilh dpt..

CHAIROCKER pada 01:17, 28-Jan-12

idea TRICK KAT ATAS TU BLEY GUNA GAK KE UNTUK SONY XPERIA X10 MINI AKU NI GENG????

??? pada 15:26, 02-Peb-12

modif custom servernya aman??

sedan pada 18:17, 16-Peb-12

(labu)opera celcm yg dh mod py xde ke?

sedan pada 18:21, 16-Peb-12

labu)opera yg dh mod celcom py xde ke?

sedan pada 18:22, 16-Peb-12

(labu)opera celcm yg dh mod py xde ke?

Fahmi pada 15:20, 19-Peb-12

Wey..tl0ng aq,byak kly aq trai tp x leh gak,aq pkai nset n0kia x2-00..nset ni s40..tlg la..byk kly dh trai..msg aq..0174059448...msg trus..nty aq gnti bleh duet yg hmpa msg aq 2..k.

hehe pada 16:31, 09-Jun-12

bro...phone gua x support java ape cite camner nie
model xperia mini pro

efrhy rajahmutiara pada 14:44, 07-Mei-13

tune talk... ada opera mini nya k

Langganan komentar: [RSS] [Atom]

Komentar Baru

[Masuk]
Nama:

Email:

Komentar:
(Beberapa Tag BBCode diperbolehkan)

Kode Keamanan:
Aktifkan Gambar