TRICK CELCOM FREE INTERNET BROWSING GUNA OPERA MINI 4.3 NOVEMBER 2011

by hack by hacker24 on 06:09 AM, 01-Dec-11

Category: Trik-Free-Internet

Ok,terus ke trick Celcom free internet browsing guna Opera Mini 4.3 lah. Untuk pengguna bukan s40(SE,Samsung,Android blabla),korang buat new internet setting/new connection/new access point kat handphone korang(baca Cara Buat New Internet Setting kalau tak tau caranya) dengan:

IP:141.000.011.253
PORT:80

Bagi pengguna s40 pula,korang download prov file ni(Klik).Bagi yg belum tau apa itu prov file dan bagaimana cara gunakannya,sila baca di sini.

Pastu download pula Opera Mini 4.3 Handler di sini atau di sini(PENTING:Opera Mini Handler 4.3 yg ni ada bug sikit,firstime korang buka dia terus fail,korang kena exit dulu,pastu buka balik baru dapat).Kemudian pada Opera Mini 4.3 Handler tadi korang tulis setting seperti berikut:

Custom HTTP server:http://mms.celcom.net.my//../64.255.146.36:80

Custom SOCKET server:socket://mms.celcom.net.my//../64.255.146.36:1080

Yang lain biarkan kosong je.Kalau semuanya betul,patutnya tembuslah.

Minta tolong klik iklan2 kat bawah ni yea genk.Korang cuma perlu klik je,kalau download terus lagi cantek.Jangan risau,korang tak akan kena caj 1 sen pun.





Bagitau kawan2 korang info berguna ni.Tekan share to Facebook button kat bawah ni.Bagi blogger yg nak copy-paste boleh juga dengan syarat letak backlink blog ni.

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

53 responses to "TRICK CELCOM FREE INTERNET BROWSING GUNA OPERA MINI 4.3 NOVEMBER 2011"

Amin hacker [06:27 AM, 01-Dec-11]

Maxis takde ke bro? Da lame gua tunggu ni.. Hehe

Lan up to u [06:56 AM, 01-Dec-11]

Bleh mendownload ke trik ni biar mati laluan... Admin..

Aneno [07:52 AM, 01-Dec-11]

X makan kedit ke bro..

Labu [08:01 AM, 01-Dec-11]

Klu takut kredit kena mkn, pakai sampai jd rm0.01. Tq admin. Aku surf pakai mendalah ni la. Trik ni bole jg utk opmini 4.21 handler 202 dan handler 203 (reverse proxy). Yg tanya maxis tu, selongkar la admin nye blog ni. Belambak.

mrjupak [11:16 AM, 01-Dec-11]

bro,,kt 'naratifku'dah x de ksh lain ke?Sunyi jer,,hehe...Come on bro,,update lg bro,,cite psl tandas tu mmg lwk,hahaha....:mrgreen

Labu [12:35 PM, 01-Dec-11]

TERbArU!

pakai prov kat atas, pastu guna ucweb ori (bkn handler) yg dah siap install. Bole tembus free padahal tinggal 23 sen. Yg lain tolong try, mana tau menjadi gak.

mrjupak [04:27 PM, 01-Dec-11]

Biar btol!!!!hehe,,tp bgus gak x pyh susah pyh nk setting itu ini.smile

Amin hacker [04:44 PM, 01-Dec-11]

Aq ade opmin yang dah di mod untuk internet free untuk digi,maxis,umobile,celcom dan tunetalk, nanti kalau ade mase aq share link die..

labu [05:10 PM, 01-Dec-11]

Lupa nak habaq.
Yg kat atas tu, aku pakai x2-01, test lg kat se j103i pun cam tu gak.

skorapky [06:09 PM, 01-Dec-11]

x paham lah kenape...telepun sony w910i aq kalu pakai opera mini,bolt jadi je..kalu pakai ucweb memng x jadi..kenape ernh??

Browser [09:09 PM, 01-Dec-11]

Bro,untk maxis xde ke bro??? Opmin 4.3 maxis aq xdpt lg lh bro....

Khairil [10:13 PM, 01-Dec-11]

Trick digi plzz..ad kt sni yg tau..tlg la post..kwan..

Abas [12:15 AM, 02-Dec-11]

Labu@bro kalau guna ucweb bleh download tak..

Skull [12:35 AM, 02-Dec-11]

Labu@trick yg kau ckp tu , untuk celcom ke ?? .. Yg ucweb ori+prov setting tuh ..

ELOHIMLOVER [01:07 AM, 02-Dec-11]

Browser@arini aq post..tgu je yea bro..smntra tu klik la iklan..hexhex

skorapky@kw isi dlu d FQ,lau xdpt jg isi kt proxy server..

ELOHIMLOVER [01:07 AM, 02-Dec-11]

Browser@arini aq post..tgu je yea bro..smntra tu klik la iklan..hexhex

skorapky@kw isi dlu d FQ,lau xdpt jg isi kt proxy server..

ELOHIMLOVER [01:15 AM, 02-Dec-11]

Labu@thnx info bro biggrin t aq test,lau dpt aq post..hehe

Amin@kc la genk..hehe

Aneno@yg ni aq xpasti..tp nk slamat try time kdt rm0.0..

ELOHIMLOVER [01:16 AM, 02-Dec-11]

Labu@thnx info bro biggrin t aq test,lau dpt aq post..hehe

Amin@kc la genk..hehe

Aneno@yg ni aq xpasti..tp nk slamat try time kdt rm0.0..

amin hacker [10:36 AM, 02-Dec-11]

requestwap.comule.com/file1.php?id=43

ni link nak download opera mini yang di mod untuk surf internet free, untuk celcom,maxis,digi,umobile,tunetalk

takyah susah susah nak setting, boleh trus surf free.. Download tau..

Nero [01:45 PM, 03-Dec-11]

==" ui btul ker jga tu amin?? pkai celcom 3G ja karh??

slowrock [09:44 PM, 03-Dec-11]

Admin nak tanye sket..kenape bile ak donload gune ucweb,opera donload complete 0kb?

Wahyu [02:10 AM, 04-Dec-11]

Newbe-mms.celcom.net.my//../(titik dua d isi kah)

amin hacker [05:03 AM, 04-Dec-11]

betul la

wahyu [02:06 PM, 04-Dec-11]

amin hacker_thank info.i like it

NamoX [05:05 AM, 06-Dec-11]

Celcom x guna cgi or php ke

NamoX [05:05 AM, 06-Dec-11]

Celcom x guna cgi or php ke

ELOHIMLOVER [08:21 AM, 06-Dec-11]

Wahyu@ya titik dua isi..

new boyz.... [12:53 AM, 09-Dec-11]

gua pakai nokia E66..klu guna opera mini 4.3...setting dia sama juga??....

abe [01:51 AM, 09-Dec-11]

amin:lau pkai opmin yg mu bg tuh..kna ubh ip n port jgok ka lau np gna utk celcom?.lau utk mxs aku gna gtu je,ok je..

aisya [06:01 AM, 09-Dec-11]

sy guna sony aino..
yg ip address blh ltk..
tp kat mn nk ltk
port: 80?..huhu..xjumpe la..

man [02:18 AM, 10-Dec-11]

bleh tembus ke. .kalw celcom mati laluan. _next. . . . .

ba2sai [12:53 PM, 10-Dec-11]

NpA nOkia c2 tK bLeY gNa TRiK nI erK?

PeAcE_SyAH [03:55 PM, 10-Dec-11]

man lau gna default kt opera n konek gn no ip no port blh tmbus jga biar p0wn mati laluan...tp law gna trick kne idup laluan la...hehehe

harith [11:00 AM, 11-Dec-11]

gna iphone boleh ke?

new-ask [03:19 AM, 12-Dec-11]

admin opera mini format apk tuk android se x8 cume ade version 5.1 dgn 6.1 HUI 100 os 2.1 payah sangat nk setting dah bejaman ak x tembus2 fronQuery,middlequery,backquery,filter,add port to non port,remove port (pangkah),proxy type,proxy server,user name,password..blh explaind x?

Ranzo Xjapan Keyl [01:19 AM, 13-Dec-11]

Slamt Pgi genk2 ku?

soullook [07:19 AM, 16-Dec-11]

amin bleh bagi link opera yg kw mksudkn tu, nak try jgk...hehe

Aizen sousuke [06:08 AM, 23-Dec-11]

Terbaik genk..Caya lah trick mu..Tpi ip nya mcm ndak bleh dgn phone aq..Jd aq tukar dya punya ip..

Kenpachi [06:13 PM, 25-Dec-11]

Fuh...Menjadi la bro,tq byk,psal iklan tu jgn rsau bro aku akn klik slalu ehehe

eXtreme [05:13 AM, 27-Dec-11]

halah,xdpt dwnload app.cmner ni ar bley bg direct link x??

ELOHIMLOVER [01:42 PM, 28-Dec-11]

@eXtreme,
bolehlh bro,kw klik yg link kdua tu,

Geng [02:13 AM, 29-Dec-11]

Malon internet aja cari yg gratisan
gk pnye dwet ye

RiderKick [07:14 AM, 04-Jan-12]

Yg gak punye dwet itu nenek kau,sibuk je..

rnz [02:38 AM, 19-Jan-12]

dpat dwnlod jgk vde,apps, tw mp3 ke?

ELOHIMLOVER [06:24 AM, 19-Jan-12]

@rnz,
mstilh dpt..

CHAIROCKER [01:17 AM, 28-Jan-12]

idea TRICK KAT ATAS TU BLEY GUNA GAK KE UNTUK SONY XPERIA X10 MINI AKU NI GENG????

??? [03:26 PM, 02-Feb-12]

modif custom servernya aman??

sedan [06:17 PM, 16-Feb-12]

(labu)opera celcm yg dh mod py xde ke?

sedan [06:21 PM, 16-Feb-12]

labu)opera yg dh mod celcom py xde ke?

sedan [06:22 PM, 16-Feb-12]

(labu)opera celcm yg dh mod py xde ke?

Fahmi [03:20 PM, 19-Feb-12]

Wey..tl0ng aq,byak kly aq trai tp x leh gak,aq pkai nset n0kia x2-00..nset ni s40..tlg la..byk kly dh trai..msg aq..0174059448...msg trus..nty aq gnti bleh duet yg hmpa msg aq 2..k.

hehe [03:31 PM, 09-Jun-12]

bro...phone gua x support java ape cite camner nie
model xperia mini pro

efrhy rajahmutiara [01:44 PM, 07-May-13]

tune talk... ada opera mini nya k

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Email:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images