TRICK CELCOM FREE INTERNET BARU 2012 UNTUK SEMUA BROWSER-OPERA MINI,UCWEB,SNAPTU,EBUDDY,NIMBUZ,BUMI2

Di posting oleh hack by hacker24 pada 02:35 AM, 06-Jan-12

Di: Celcom , Trik-Free-Internet

UPDATE:Trik ini tak boleh guna lagi.

Memandangkan banyak yg guna Celcom dah sekarang untuk browse free,so ini dia trick celcom free internet browsing baru 2012 untuk semua browser!

Trick ni tembus untuk semua browser samada Opera Mini,Ucweb,Snaptu,Nimbuz,Ebuddy,Bumi2 dan lain2.

OK langkah pertama buat new access point/new internet setting dengan IP:118.098.233.020
PORT:80.
UPDATE!!IP kat atas tu dah kena block.Guna IP baru ni kat bawah ni:

IP:088.190.012.208
port:80

Kalau masih tak tau cara buat new internet setting,baca sini dulu.

Bagi pengguna java phone s40 pulak,mesti DOWNLOAD PROV FILE NI.

UPDATE!! : prov kat atas tu pun dah tak boleh guna.Nanti aku akan buat prov lain dengan IP baru tu.

Bagi yg masih tak tau cara buat prov file,baca artikel ini.

Kemudian pilihlah salah satu browser.Untuk artikel ni aku pilih Opera Mini 4.2 Handler.

Pada Opera Mini tu korang tulis settingnya camni:

Custom HTTP : http://mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/server4.operamini.com:80

Custom SOCKET : socket://mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/server4.operamini.com:1080

Front Query : mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/

Tekan save.Kalau semuanya betul patutnya akan tembuslah.Untuk browser lain,korang cuma perlu tulis kat Front Query:mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/

Masuk sini untuk download Ucweb,Nimbuzz,Ebuddy,Gmaps dan Mig33.Semua versi ada kat situ.

Untuk bumi2/handphone standard browser/default browser buat camni http://mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/tulis url tujuan di sini[Cth:http://mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/mykeypad.mywapblog.com]

OK rasanya itu jelah yg boleh aku share untuk hari ni.Last sekali,bagi korang yg nak game terbaru dari Gameloft,download sini.

Baca juga:
Trik Update Status Facebook Unik-buat status via
Trick Maxis Guna Ucweb 8.0 2012 Free Internet
Cara Dapatkan Setting Internet Maxis3GWap dan Celcom3G
Tips Facebook Guna Opera Mini Siri 4

Dah terlanjur habis korang baca,sempatkanlah jari jemari korang tu mengklik iklan kat bawah ni yea:





Share info berguna ni kepada friends korang di FB dan Twitter dgn menekan button share kat bawah ni:

Bagikan ke Facebook Bagikan ke Twitter

Komentar

155 tanggapan untuk "TRICK CELCOM FREE INTERNET BARU 2012 UNTUK SEMUA BROWSER-OPERA MINI,UCWEB,SNAPTU,EBUDDY,NIMBUZ,BUMI2"

Painsama pada 03:47 AM, 27-Dec-11

Wow..terbaek!!hehe

Muzli pada 03:48 AM, 27-Dec-11

Molek benar gitu..

kenpachi pada 03:54 AM, 27-Dec-11

tp trick ni bkesan lau da tmat tmph ke bro?c0z besanya clcm ni xdpt tmb0s apapun lau trikh kdit da lput

abgngah pada 05:11 AM, 27-Dec-11

Uhz . .lau uc7.8 pe settingnye.

Shank pada 05:13 AM, 27-Dec-11

utk ebuddy mcm mna frenz...?

dJZ_adMiN@_ pada 05:21 AM, 27-Dec-11

yg ebuddy tu cranya sng...gna ip dan port kt atas...lepas tu front query tu letak proxy server...yg lain biarkn kosong....sng2 snggah la ye ke blog aku..huhu..promote bleh x genk..hihismile

dJZ_adMiN@_ pada 05:33 AM, 27-Dec-11

mig33 pn boleh genk..cuma setting je beza...

fijjj pada 05:50 AM, 27-Dec-11

mms preee xde ke

AKU pada 06:48 AM, 27-Dec-11

Knp keluar page not found yer? Dkt homepage time nk create setting tu ltak ape?

Shank pada 07:22 AM, 27-Dec-11

fren dak tmbs plak aq klaw d ebuddy..

shank pada 08:29 AM, 27-Dec-11

knapa klaw kta coment kdang2x dpt kdang2x tdk.

ahdie pada 09:39 AM, 27-Dec-11

djz admin@ maknanya trik yg kat fq tu taruk kat proxy server? tg fq tu biar kosong la?

ahdie pada 09:40 AM, 27-Dec-11

mig33 tu cmne plak?

ahdie pada 09:45 AM, 27-Dec-11

oooo ni utk celcom eak.. maxis cmne plak bro..

mr.kishido pada 12:04 PM, 27-Dec-11

...ting-Q

mr.kishido pada 12:15 PM, 27-Dec-11

...sapa mo bikin prov dlm fon sndri?
...mudah ta paya on9 prov is on the go
...sapa maw hah? hah? hah?
...jom click ni
http://wfs03.wapka.mobi/download-316544-8b20a9cec1a2b90bb441/Prov=2520Generator_v1.0.jar

safwan azmi pada 12:41 PM, 27-Dec-11

mcm mna nak setting internet ntuk nokia c2-03 ?

GoNg-mAn pada 01:55 PM, 27-Dec-11

Mantap la bro, kau yg terbaikrolleyes

mr.kishido pada 03:59 PM, 27-Dec-11

...ehem2x mat tgh mlm admin
...leh ler style trik ni diadaptasikn p style maxis?
...ehem2x

gulu pada 07:09 PM, 27-Dec-11

bro asal aku wt xjadik?
aku guna opmin4.2labs ape nth..
dia letak setting sblm ke slps install opmin tuh??mtk tlg...

khan pada 02:05 AM, 28-Dec-11

salam. .trik ne boleh guna tuk android tak???

tandatanya pada 03:11 AM, 28-Dec-11

Nak tnya pd sape yg taw,kt mane nk download opmin,ucweb handler dlm format sis?dh puas aq cari kt google xjmpa

joker. pada 09:42 AM, 28-Dec-11

tanda tnya cuba ko cri d xchager.mobi 4shared ka bhambur 2 apps sis hehak.

ELOHIMLOVER pada 11:27 AM, 28-Dec-11

@tandatanya,
mcm yg joker ckp,xchanger .mobi ,

ELOHIMLOVER pada 11:30 AM, 28-Dec-11

@khan,
rsanya ble..tes lh..

ELOHIMLOVER pada 11:39 AM, 28-Dec-11

@gulu,
dia ltak setting sblm install tu bro..

ELOHIMLOVER pada 12:28 PM, 28-Dec-11

@mr.kishido,
cginya boleh,tp ipnya,xpasti la,mcm xdpt pla,

ELOHIMLOVER pada 12:43 PM, 28-Dec-11

@safwan azmi,
c2 kena pkai prov file,

ELOHIMLOVER pada 01:05 PM, 28-Dec-11

@ahdie,
mig33 kw tlis je kt FQ setting yg aq bg tu,

ELOHIMLOVER pada 01:12 PM, 28-Dec-11

@AKU,
apa yg not found?kt homepage tu kw tlis http://mykeypad.mywapblog.com pn ble bro..

ELOHIMLOVER pada 01:27 PM, 28-Dec-11

@fijjj,
tarak la bro..

ELOHIMLOVER pada 01:28 PM, 28-Dec-11

@fijjj,
tarak la bro..

ELOHIMLOVER pada 01:58 PM, 28-Dec-11

@abgngah,
hmpr sma dgn opmin jg bro,tp tlis kt fq,pdm yg http:// dan server4.operamini.com:80

Ethan pada 02:19 AM, 29-Dec-11

Hemm cm best je kmu bual ni, mig33 xdh ke n b0lt f0r maxis,

khan pada 02:57 AM, 29-Dec-11

alamak trik ne da kena sekat ke?. .kemarin aq guna android ble jak. .p ne ari da tak ble plak. .apa sal erk??

Labu pada 10:57 AM, 29-Dec-11

@Khan, ko try apply unrestrict pakai droidwall. Enable kan cuma pada browser yg nak diguna je. Lagi bagus kalau pakai java browser, dia tak ganggu ops pada kernel android.

bdk lagi pada 11:13 AM, 29-Dec-11

uc 8. leh tembus ke?

khan pada 01:25 PM, 29-Dec-11

@labu. .lau nak apply unrestrict tu phone kena root dulu ke?

khan pada 01:29 PM, 29-Dec-11

@labu. .lau nak unrestrict tu phone kena root dulu ke?

magic man pada 02:45 PM, 29-Dec-11

:oops ta ptg krdt ke?

amy pada 03:59 PM, 29-Dec-11

arrow bro tnyer sket ,ap trick dpt neok youtube direct media player ,xyah download2??

tumulak pada 10:46 PM, 29-Dec-11

rolleyes sje jln2 tgok2 wap niw blh than idea

mr.kishido pada 11:48 PM, 29-Dec-11

...jgn lpa pd planggan setia maxis jga
...mcm aq ni yeaaa
...hehe
...elohimlover#

MoR_99 pada 11:48 AM, 30-Dec-11

10Q. .br0. . .rolleyes

Labu pada 01:25 AM, 31-Dec-11

Ye @khan . Phone kena root dulu, dan ada superuser.

ELOHIMLOVER pada 04:39 AM, 31-Dec-11

@MoR_99,
ur welcome bro,tlg la klik iklan yea,hehe

ELOHIMLOVER pada 05:03 AM, 31-Dec-11

@amy,
pkai ni,guna ip standard Maxis,standard hp browser,m.hotube.com.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/m.vuclip.com,

ELOHIMLOVER pada 05:07 AM, 31-Dec-11

@magic man,
tu aq xpasti,tp sbaiknya gna time kdt rm0,

ELOHIMLOVER pada 05:08 AM, 31-Dec-11

@bdk lagi,
yap ble,

pakcik pada 06:35 AM, 31-Dec-11

xtembus pun.

saiful pada 10:10 AM, 31-Dec-11

hahaha.. Aq dtg cni gne web free google la hahaha..:b

--
Via MebApp.com

Saiful pada 10:16 AM, 31-Dec-11

Bro, aq gne hp motorola c261. Abeh tu klo ak gne web celcom free kt ats blh x? smile

--
Via MebApp.com

Labu pada 12:32 PM, 31-Dec-11

Fuhh .. Cantek la interface skrg ni. Congrats admin! And HAPPY NEW YEAR!

wahyu pada 12:48 PM, 01-Jan-12

happy new year 2012

man pada 03:43 PM, 01-Jan-12

admin@ada trik celcom yg tamat laluan ker tolg lah share cry

Aim pada 02:20 AM, 02-Jan-12

,tips digi bha kmu share jga klau ada ?.bru best

--
Via MebApp.com

ELOHIMLOVER pada 03:05 AM, 02-Jan-12

@man,
xda la bro,bli je lah sim student,

ELOHIMLOVER pada 03:09 AM, 02-Jan-12

@wahyu,
happy new year jg bro,

ELOHIMLOVER pada 03:44 AM, 02-Jan-12

@Saiful,
tes la bro,

ELOHIMLOVER pada 03:46 AM, 02-Jan-12

@pakcik,
tmbuslh,ada yg kw clap tu,

khan pada 06:07 AM, 02-Jan-12

Ada ssapa tak yg tw cra nk wat trick kat android. .Dlam opera dia cm kat bwa ne>

FrontQuery:

middleQuery:

backQuery:

filter:

add port to non-port URL:

REMOVE PORT=tnda ato tidak

proxy tipesadno proxy,http,host ato real host)

proxy server:

userName:

password:

khan pada 06:07 AM, 02-Jan-12

Ada ssapa tak yg tw cra nk wat trick kat android. .Dlam opera dia cm kat bwa ne>

FrontQuery:

middleQuery:

backQuery:

filter:

add port to non-port URL:

REMOVE PORT=tnda ato tidak

proxy tipesadno proxy,http,host ato real host)

proxy server:

userName:

password:

Mamat pada 12:10 PM, 02-Jan-12

spa tau seting ucweb.sis tuk maxis n celcom?

Sue pada 02:31 AM, 03-Jan-12

Aq puwn tatao bkesan ke trick ne

ELOHIMLOVER pada 11:07 AM, 03-Jan-12

@khan,
isi kt Front Query:
m.upnshare.com.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/010110A/http/

ELOHIMLOVER pada 11:08 AM, 03-Jan-12

@khan,
isi kt Front Query:
m.upnshare.com.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/010110A/http/

Sky pada 03:02 PM, 03-Jan-12

ni trik digi..
http server:http://wapx.amob.com.global-turbo-4-lvs-usa.beta.opera-mini.net:80

socket://wapx.amob.com.global-4-lvs-usa.beta.opera-
mini.net:1080

proxy type:host

proxy server:
0.facebook.com


tumpang sekaki admin..

Sky pada 03:06 PM, 03-Jan-12

kalau tak bleh..buang turbo tu..lupa padam perkataan tu..hehehe

Sky pada 03:08 PM, 03-Jan-12

kalau tak bleh..buang turbo tu..lupa padam perkataan tu..hehehe

amy pada 09:23 PM, 04-Jan-12

m.hotube.com.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/m.vuclip.com ,*yg ni gune browser ap? aku try at opmin lgsg xbleh in pla..

ELOHIMLOVER pada 02:50 AM, 05-Jan-12

@amy,
ni sebaiknya gna bumi2/default browser/hp standard browser

Mei pada 12:32 PM, 05-Jan-12

tida makan kredit kaa nhe setiap bulan ?

ELOHIMLOVER pada 09:39 PM, 05-Jan-12

@Mei,
eh,npa pla nk mkn kredit bro,

ELOHIMLOVER pada 09:55 PM, 05-Jan-12

@amy,
smua browser pn ble tu,utk default browser pn ble jg,

JR pada 01:18 AM, 06-Jan-12

cara yg hampir sama bro.. nnti gua try yg ni ye..hehe...

JR pada 01:19 AM, 06-Jan-12

ops.. lupa nak bg tau.. gua dr http://josrevalution.blogspot.com/

Baldi pada 03:11 AM, 06-Jan-12

cantik laa8)

Nik pada 06:04 AM, 06-Jan-12

Nak sign in fb mcm mana?

Syiar muslim (Khaira ummah) pada 07:33 AM, 06-Jan-12

Assalamualaikum saudaraku. salam ukuah islamiah. syukron atas triknya saudaraku smga dmanfaatkan untk kbkan saudaraku.amin smile

Rizvan pada 01:07 PM, 06-Jan-12

Xtmbus lah...ip ngn cgi tu hdup k? Ak check error.tp lw buang ksong kt dpn tu,hidup.

Indra Prasetyo pada 07:09 PM, 06-Jan-12

numpang jalan mas....

mat ganggu pada 10:27 PM, 06-Jan-12

bosan nyer.. Syik wat hambur je kt blog org,mrgreen oit admin yg ku cayang2 pai koma, ajar aku bah mcm mna maw cek rtsp astro, kaw kn hibat mcm goku, klu bole cpt ckit ya ajar aku pai pndai

ranzo pada 02:43 AM, 07-Jan-12

idea salam ada x trick celcom yg mati tmpoh?

ELOHIMLOVER pada 03:33 AM, 07-Jan-12

@ranzo,
bt msa ni xda la bro,

ELOHIMLOVER pada 03:36 AM, 07-Jan-12

@mat ganggu,
cek rtsp?cmna tu?

ELOHIMLOVER pada 03:44 AM, 07-Jan-12

@Rizvan,
eh,tmbus lh..kw dh tes ke lum ni,

S60V5 APLIKASI | GAMES | THEMES pada 04:06 AM, 07-Jan-12

mnteeppp gannn. sipp. dtggu kdtgnnya
sukses teruss gan

ELOHIMLOVER pada 04:08 AM, 07-Jan-12

@Nik,
uik,sign in jela bro,msuk kn email dn passwrd pstu tkan sign in,

ELOHIMLOVER pada 04:21 AM, 07-Jan-12

@JR,
uik,tq dtg blk bro..hehe,

mat ganggu pada 06:39 AM, 07-Jan-12

mcm pos mu sblm ni, trick tengok astro free, mcm mna maw dpt alamat mcm 2, gna soufwre ka? Hp aku ni canggih mrgreen n95 8GB gna soufwre ka 2? Maw cek

Black pada 07:05 AM, 07-Jan-12

eyaa ,, bapa kalik sua ako test trick nyh ,, tara jalan pun ,, hmm

ELOHIMLOVER pada 12:19 PM, 07-Jan-12

@Black,
ada yg kw clap ni,kw pkai hp apa?

remaja kbt pada 02:25 PM, 07-Jan-12

emm masih leh gune kah trick nie geng

petronas pada 04:24 PM, 07-Jan-12

kungsi2 kita bha gasii,,,,,, hahaha,,,,,,

Em trick maxis ada x niy?y skg pnya pada 04:37 PM, 07-Jan-12

Wewek hampa

Sue pada 04:42 PM, 07-Jan-12

Ada ka trick maxis wat ucweb len

Mamat pada 06:56 PM, 07-Jan-12

Sue_sue x da bh 2 trik ucweb maxis... mrgreen

rizvan pada 07:30 PM, 07-Jan-12

Akhirny tembus jugak! Huhu..mmg tmbus untuk smua browser.pkai ip tu. Ak setting mcm ni bru tmbus:

front query: mms.celcom.net.my//../cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/

proxy type:host

proxy server:mms.celcom.net.my

Sue pada 05:12 AM, 08-Jan-12

Rizvan kwn aq buad x tembus penink la

Sue pada 05:13 AM, 08-Jan-12

Hampa la law cm agagagaga

Aim pada 03:22 PM, 09-Jan-12

,buley tak kmu kongsi browser hide atau klau tha juin x nampak mudel hp ?..

--
Via MebApp.com

Rizvan pada 03:45 PM, 09-Jan-12

Sue kaw pkai phone ap? Lw s40 ko dwnload je prov file tu.tmbus lah.ko pndai2 buat lah.

ry pada 02:45 AM, 10-Jan-12

& 1 lg uc aq kuat kluar:

"oh,it's seems error!
Possible cause:
.this site is temporarily unavailable,please try it later."

bla aq bkk blog bro pn kuar cm2 kdg2

Netz pada 05:57 AM, 10-Jan-12

Salam bos otai2x yg pkar sal internet nie...bleh x ajar cm mna nak setting internet x2-01 nie...aku download opera x bleh install plak...ajar pleaZz...sPa yg baik hti...

ELOHIMLOVER pada 02:56 PM, 10-Jan-12

@ry,
ucweb aq pn slalu jg cmtu,mslh server uc kot,sbb tu aq xbrapa gmar gna uc,tp biasanya juz tkan back/reload dh ckup,

ELOHIMLOVER pada 03:05 PM, 10-Jan-12

@Aim,
ubah user agent je bro,

Aim pada 07:45 AM, 11-Jan-12

@ELOHIMLOVER .ubah userAgent ? Mksd muh bro xphm pla ako ,cuba kw trangkan wa .lg satu klau mudel hp 2680s-2 ada saport opera kha ?

--
Via MebApp.com

ELOHIMLOVER pada 04:48 AM, 12-Jan-12

@Aim,
option ubah user agent ni ada pda sstngah opmin hndler,klo kw ubah user agent,model hp pn dia tnjuk yg lain brgntung kpd user agent yg kw plih,klo kw msukkn user agent iphone,mka dia akn tnjuk yg kw tngah gna iphone,g2,ntilh ap tlis tutoria cra ubah user agent,sbb pnjg tu lw nk tulis kt sni,

Aim pada 03:58 PM, 12-Jan-12

,ouu bgtu ,ako phm bro .maksud ako browser url html yg x nampak mudel hp trus msuk je .cth klau kta msuk g wingchat.biz .msti nmpak mudel hp kta kan ,ako mau yg xnampak bha klau ada user len x nampak mudel hp kta ..ngex ,tlg share klau adalah ..@ elohimlover

--
Via MebApp.com

hackerlover pada 04:17 PM, 12-Jan-12

Admin,apsl sjk kelmrin trick ni dh xtmbus lg lah...kw pnye cne?? Tmbus ag k??? Ad ip lain x??

ELOHIMLOVER pada 01:05 AM, 15-Jan-12

@Aim,
o..g2 ka,xtw la bro,bat msa ni xda g aq jmpa,

ahdie pada 05:49 PM, 15-Jan-12

Kompom jln lg ke trik ni? Aku pnye tak tembus la bro.. Ada trik yg lbih bru tak?

Aim pada 05:12 AM, 16-Jan-12

,@ elohimlover .Ohh .x pa larh bro , nti klau da jmpa share ma ako aa. Hihi . Bro klau mudel hp 2680s-2 ada saport untk opera ka ?.

--
Via MebApp.com

amy pada 04:07 PM, 16-Jan-12

bro , knpe nokia x6 xdpt wat trik opmin 5.0 ,, dlu aku gune s.e w910i , trik yg same dpt je wat, aku follow all step tp x pa wat gak at nokia x6 , stgah org ckp nokia jnis xpresmusic memg xpat wat , btl ke?

ELOHIMLOVER pada 02:11 AM, 17-Jan-12

@amy,
ada yg kw clap tu..aq pn pkai xpress music jg,dpt jg pn..

amy pada 02:07 PM, 17-Jan-12

da ulang bnyk kali check, still xdpt ,hurm, lgi satu bro , ada x memane site donlod trial adobe reader n quickoffice?

ELOHIMLOVER pada 11:57 PM, 17-Jan-12

@amy,
uix..plik tu..urm..brusaha lh lg,jgn ptus asa,hehe..xtw la,asl bab2 software symbian/android/smartphone/pc suma tu aq xreti cz xda gadget2 cnggih tu,

Khairul pada 01:03 AM, 20-Jan-12

salam, aq guna opera 5, lbi senang nk hack. Proxy 141.0.11.253 port 80.

Tpi yg aq nk cri ni, ada ka yg blh download 30mb ke atas? Tolg2x... Terbaek twisted jam 11. Online lgi

ELOHIMLOVER pada 11:25 AM, 20-Jan-12

@Khairul,
klo psal dwnld aq xtw,cz hp aq ble dwnld 2mb je,

Slipknot pada 03:23 AM, 21-Jan-12

bos. Aq tngk blog ni mantap. Tpi digi ko x share ke? Ni trick digi. Download la opera ape je. Aq guna opera 5. Setting opera. Letk. Yg http tukar. Socket://z03-03.opera-mini.net:1080

lpas 2 tekan ok. Pilih rngkayn, gprswap.

Yg socket dn di bwa2x biarkn je smua. Ok twisted . Boss ada ka opera yg blh download mencapai 30mb ke atas? Aq mw dowload di tube8.com. Tpi x brjaln downloadnya.

Slipknot pada 03:42 AM, 21-Jan-12

bos celcom xblh q try d bumi2x abis krid 70sen. Di tmba lgi awek q minta gnti kridtnya. Puii ada ka sms celcom free?

ELOHIMLOVER pada 01:29 AM, 22-Jan-12

@Slipknot,
klo ada kdt dia mmg mkn tu bro,jgn try time ada kdt,

ELOHIMLOVER pada 01:39 AM, 22-Jan-12

@Slipknot,
aq xgna digi,sbb tu aq xshare trik digi,

ok tq 4 sharing,psal yg ble dwnld lb 30mb tu aq xpsti sbb hp aq ble dwnld 2mb je,

Slipknot pada 10:48 AM, 22-Jan-12

bos aq kurng pngalaman la bos., tolg aq, bnyk trik yg aq thu, tpi bnyk cara2x yg aq xfhm mau post file jar zip sis sisx dn sbgainya, dia ckp file x dibenarkan? Huhuhu, ape yg xkena? Huhuhu, aq sering mengunjung blog ni, bos ajr la npe lmbt raply? Huhu, msj je aq. :twiste: 01119021199. Klau xblh xpa lah. Yg pnting bos senyum smile ft rolleyes

ELOHIMLOVER pada 11:45 PM, 23-Jan-12

@Slipknot,
sori lmbt bls bro,mw post file?mksd kw?

DaNi pada 12:02 PM, 24-Jan-12

sMeQuMz. . .bro ada x trick free MMS@SMS tuk clcm.mxis.dgi

www.daniclubz.tk
www.daniv2.heck.in

ELOHIMLOVER pada 11:55 AM, 25-Jan-12

@DaNi,
pkai mostsms bro,

sandakan pada 02:22 PM, 25-Jan-12

bro, napa aq gna trik celcom tu kat ucweb 8.0 x jalan..tolong jelaskan bro..smile hehe

pcracker pada 08:37 PM, 26-Jan-12

trik bumi byk sikit susah kami yg xde hp nie..harap guna pc jer

cangkunz pada 04:34 AM, 29-Jan-12

mmang terbaek..

hady pada 09:54 AM, 29-Jan-12

apasala aq buat xjd juga nim, apasal lak, pdahal da sebiji aq tiru..
Uwaaaa:'(

ELOHIMLOVER pada 12:00 AM, 30-Jan-12

@hady,
jd tu..pastikn kw gna yg <b>ip baru</b> aq bg tu,sbb yg lama dh K.O . . .

hady pada 06:33 PM, 30-Jan-12

aq da guna da pom, tapi utk bumi2 juz yg jadi, utk operamini, ebuddy aq try buat x jadi laa brooo,,,, mcam mne yeww????

azmier pada 01:26 PM, 31-Jan-12

trick ney blh pkai untk bolt ka??

ELOHIMLOVER pada 12:00 AM, 01-Feb-12

@azmier,
utk pengetahuan kw,bolt dh menghentikn prkhdmtnnya,tp mc ada bbrapa bolt yg mc tmbus,tp skg ni xpasti smada mc tmbus atw x..

ELOHIMLOVER pada 12:27 AM, 01-Feb-12

@hady,
kw pasti kw dh msukkn setting yg btl kt Opmin tu?kw gna opmin apa?

hady pada 05:45 PM, 01-Feb-12

yew aq psti aku da msuk seting yg bt0l, aq guna operamini 4.2 handler and 5.1.. Due2 x jdi br0!!
Mcm mne ea, aq cube tez di ebuddy handler p0m x jd br0, tapi yg bumi2 jew aq cuba yg tembus...
Http, socket n fq br0 bg da ok ke 2?

myman pada 11:26 AM, 02-Feb-12

bosku ada ip celcom kah yg bru. .

ELOHIMLOVER pada 11:30 AM, 02-Feb-12

@myman,
tntulah ada kwn q. . .tp xmlprov.com skg ada mslh,sbb tu xdpt nk test n post. . .

hady pada 01:07 AM, 07-Feb-12

bro, xde ke trik bumi2 yg baru bro?

hady pada 09:30 AM, 08-Feb-12

yang ni xbley pkai la bro, mcm da block plak...

cangkunz pada 03:17 AM, 12-Feb-12

nak trik bumi2 celcom pe blog corby2geek. mywapblog.com...

hady pada 01:13 AM, 15-Feb-12

@cangkunz
thank boh..
Trik2 laem xdew kew yg msih tembus, mcm ebuddy kew?

jedy pada 10:31 AM, 12-Mar-12

aku nokia c2 .. bleh pakai lagi tak perkara2 diatas sana?

Lie pada 08:11 PM, 24-Mar-12

dh k.0 la ip yg bru kat atas 2 aq rasa trik bumi2 kat atas 2 masi jalan cuma ip jew block.

boy making pada 03:33 AM, 27-Apr-12

bro ada ka trick digi tamat laluan?

MyKeyPad pada 11:31 PM, 27-Apr-12

@boy making,
maaf kawan..buat masa ini aku tak guna digi lagi..

Axski pada 04:55 AM, 25-May-12

aku.dgr digi.skng.paling.laju.._lau.ada.trick.digi.share.bh..mester.._

Axski pada 05:09 AM, 25-May-12

aku.dgr digi.skng.paling.laju.._lau.ada.trick.digi.share.bh..mester.._

jhamz pada 10:42 PM, 07-Jul-12

digi ada untuk s60v3 saya sudah heck

chentakamo bersama selamanya pada 04:15 PM, 09-Oct-12

ada trick celcom,kalau dah tamat tempoh. . .boleh di hidup kembali . . .

azroy masterkrestif pada 09:37 AM, 12-Oct-12

mcam mana mau setting di c203? Byk2 operamini aq download smua ndak bole pkai. Setting yg kau kc 2 smua btol sda aq test d hp laen bole. Tp lau yg c203 nie ndak bole lak. Sya hrap awk bg respon ea. Tq.

azroy masterkrestif pada 09:38 AM, 12-Oct-12

mcam mana mau setting di c203? Byk2 operamini aq download smua ndak bole pkai. Setting yg kau kc 2 smua btol sda aq test d hp laen bole. Tp lau yg c203 nie ndak bole lak. Sya hrap awk bg respon ea. Tq.

nesia pada 09:28 AM, 30-Dec-12

mana...
buat nimbuzz ndak tembus..opmin pun gagal...
hp aku sonyerricson..
tlong bntu dong...bos..

Elix pada 02:44 AM, 15-Mar-14

aku pengguna celcom, aku langgan internet yg rm1 (50mb) sehari, selepas habis sehari tu internet masih ON. aku still bole download 3 movie, sampai skrg klo aku tengo youtube mcm air.. dah 4 dah intrnet aku masih ON..

Langganan komentar: [RSS] [Atom]

Komentar Baru

[Masuk]
Nama:

Email:

Komentar:
(Beberapa Tag BBCode diperbolehkan)

Kode Keamanan:
Aktifkan Gambar