TRICK CELCOM FREE INTERNET BARU 2012 UNTUK SEMUA BROWSER-OPERA MINI,UCWEB,SNAPTU,EBUDDY,NIMBUZ,BUMI2

by hack by hacker24 on 02:35 AM, 06-Jan-12

Category: Celcom , Trik-Free-Internet

UPDATE:Trik ini tak boleh guna lagi.

Memandangkan banyak yg guna Celcom dah sekarang untuk browse free,so ini dia trick celcom free internet browsing baru 2012 untuk semua browser!

Trick ni tembus untuk semua browser samada Opera Mini,Ucweb,Snaptu,Nimbuz,Ebuddy,Bumi2 dan lain2.

OK langkah pertama buat new access point/new internet setting dengan IP:118.098.233.020
PORT:80.
UPDATE!!IP kat atas tu dah kena block.Guna IP baru ni kat bawah ni:

IP:088.190.012.208
port:80

Kalau masih tak tau cara buat new internet setting,baca sini dulu.

Bagi pengguna java phone s40 pulak,mesti DOWNLOAD PROV FILE NI.

UPDATE!! : prov kat atas tu pun dah tak boleh guna.Nanti aku akan buat prov lain dengan IP baru tu.

Bagi yg masih tak tau cara buat prov file,baca artikel ini.

Kemudian pilihlah salah satu browser.Untuk artikel ni aku pilih Opera Mini 4.2 Handler.

Pada Opera Mini tu korang tulis settingnya camni:

Custom HTTP : http://mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/server4.operamini.com:80

Custom SOCKET : socket://mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/server4.operamini.com:1080

Front Query : mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/

Tekan save.Kalau semuanya betul patutnya akan tembuslah.Untuk browser lain,korang cuma perlu tulis kat Front Query:mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/

Masuk sini untuk download Ucweb,Nimbuzz,Ebuddy,Gmaps dan Mig33.Semua versi ada kat situ.

Untuk bumi2/handphone standard browser/default browser buat camni http://mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/tulis url tujuan di sini[Cth:http://mms.celcom.net.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/mykeypad.mywapblog.com]

OK rasanya itu jelah yg boleh aku share untuk hari ni.Last sekali,bagi korang yg nak game terbaru dari Gameloft,download sini.

Baca juga:
Trik Update Status Facebook Unik-buat status via
Trick Maxis Guna Ucweb 8.0 2012 Free Internet
Cara Dapatkan Setting Internet Maxis3GWap dan Celcom3G
Tips Facebook Guna Opera Mini Siri 4

Dah terlanjur habis korang baca,sempatkanlah jari jemari korang tu mengklik iklan kat bawah ni yea:





Share info berguna ni kepada friends korang di FB dan Twitter dgn menekan button share kat bawah ni:

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

155 responses to "TRICK CELCOM FREE INTERNET BARU 2012 UNTUK SEMUA BROWSER-OPERA MINI,UCWEB,SNAPTU,EBUDDY,NIMBUZ,BUMI2"

Painsama [03:47 AM, 27-Dec-11]

Wow..terbaek!!hehe

Muzli [03:48 AM, 27-Dec-11]

Molek benar gitu..

kenpachi [03:54 AM, 27-Dec-11]

tp trick ni bkesan lau da tmat tmph ke bro?c0z besanya clcm ni xdpt tmb0s apapun lau trikh kdit da lput

abgngah [05:11 AM, 27-Dec-11]

Uhz . .lau uc7.8 pe settingnye.

Shank [05:13 AM, 27-Dec-11]

utk ebuddy mcm mna frenz...?

dJZ_adMiN@_ [05:21 AM, 27-Dec-11]

yg ebuddy tu cranya sng...gna ip dan port kt atas...lepas tu front query tu letak proxy server...yg lain biarkn kosong....sng2 snggah la ye ke blog aku..huhu..promote bleh x genk..hihismile

dJZ_adMiN@_ [05:33 AM, 27-Dec-11]

mig33 pn boleh genk..cuma setting je beza...

fijjj [05:50 AM, 27-Dec-11]

mms preee xde ke

AKU [06:48 AM, 27-Dec-11]

Knp keluar page not found yer? Dkt homepage time nk create setting tu ltak ape?

Shank [07:22 AM, 27-Dec-11]

fren dak tmbs plak aq klaw d ebuddy..

shank [08:29 AM, 27-Dec-11]

knapa klaw kta coment kdang2x dpt kdang2x tdk.

ahdie [09:39 AM, 27-Dec-11]

djz admin@ maknanya trik yg kat fq tu taruk kat proxy server? tg fq tu biar kosong la?

ahdie [09:40 AM, 27-Dec-11]

mig33 tu cmne plak?

ahdie [09:45 AM, 27-Dec-11]

oooo ni utk celcom eak.. maxis cmne plak bro..

mr.kishido [12:04 PM, 27-Dec-11]

...ting-Q

mr.kishido [12:15 PM, 27-Dec-11]

...sapa mo bikin prov dlm fon sndri?
...mudah ta paya on9 prov is on the go
...sapa maw hah? hah? hah?
...jom click ni
http://wfs03.wapka.mobi/download-316544-8b20a9cec1a2b90bb441/Prov=2520Generator_v1.0.jar

safwan azmi [12:41 PM, 27-Dec-11]

mcm mna nak setting internet ntuk nokia c2-03 ?

GoNg-mAn [01:55 PM, 27-Dec-11]

Mantap la bro, kau yg terbaikrolleyes

mr.kishido [03:59 PM, 27-Dec-11]

...ehem2x mat tgh mlm admin
...leh ler style trik ni diadaptasikn p style maxis?
...ehem2x

gulu [07:09 PM, 27-Dec-11]

bro asal aku wt xjadik?
aku guna opmin4.2labs ape nth..
dia letak setting sblm ke slps install opmin tuh??mtk tlg...

khan [02:05 AM, 28-Dec-11]

salam. .trik ne boleh guna tuk android tak???

tandatanya [03:11 AM, 28-Dec-11]

Nak tnya pd sape yg taw,kt mane nk download opmin,ucweb handler dlm format sis?dh puas aq cari kt google xjmpa

joker. [09:42 AM, 28-Dec-11]

tanda tnya cuba ko cri d xchager.mobi 4shared ka bhambur 2 apps sis hehak.

ELOHIMLOVER [11:27 AM, 28-Dec-11]

@tandatanya,
mcm yg joker ckp,xchanger .mobi ,

ELOHIMLOVER [11:30 AM, 28-Dec-11]

@khan,
rsanya ble..tes lh..

ELOHIMLOVER [11:39 AM, 28-Dec-11]

@gulu,
dia ltak setting sblm install tu bro..

ELOHIMLOVER [12:28 PM, 28-Dec-11]

@mr.kishido,
cginya boleh,tp ipnya,xpasti la,mcm xdpt pla,

ELOHIMLOVER [12:43 PM, 28-Dec-11]

@safwan azmi,
c2 kena pkai prov file,

ELOHIMLOVER [01:05 PM, 28-Dec-11]

@ahdie,
mig33 kw tlis je kt FQ setting yg aq bg tu,

ELOHIMLOVER [01:12 PM, 28-Dec-11]

@AKU,
apa yg not found?kt homepage tu kw tlis http://mykeypad.mywapblog.com pn ble bro..

ELOHIMLOVER [01:27 PM, 28-Dec-11]

@fijjj,
tarak la bro..

ELOHIMLOVER [01:28 PM, 28-Dec-11]

@fijjj,
tarak la bro..

ELOHIMLOVER [01:58 PM, 28-Dec-11]

@abgngah,
hmpr sma dgn opmin jg bro,tp tlis kt fq,pdm yg http:// dan server4.operamini.com:80

Ethan [02:19 AM, 29-Dec-11]

Hemm cm best je kmu bual ni, mig33 xdh ke n b0lt f0r maxis,

khan [02:57 AM, 29-Dec-11]

alamak trik ne da kena sekat ke?. .kemarin aq guna android ble jak. .p ne ari da tak ble plak. .apa sal erk??

Labu [10:57 AM, 29-Dec-11]

@Khan, ko try apply unrestrict pakai droidwall. Enable kan cuma pada browser yg nak diguna je. Lagi bagus kalau pakai java browser, dia tak ganggu ops pada kernel android.

bdk lagi [11:13 AM, 29-Dec-11]

uc 8. leh tembus ke?

khan [01:25 PM, 29-Dec-11]

@labu. .lau nak apply unrestrict tu phone kena root dulu ke?

khan [01:29 PM, 29-Dec-11]

@labu. .lau nak unrestrict tu phone kena root dulu ke?

magic man [02:45 PM, 29-Dec-11]

:oops ta ptg krdt ke?

amy [03:59 PM, 29-Dec-11]

arrow bro tnyer sket ,ap trick dpt neok youtube direct media player ,xyah download2??

tumulak [10:46 PM, 29-Dec-11]

rolleyes sje jln2 tgok2 wap niw blh than idea

mr.kishido [11:48 PM, 29-Dec-11]

...jgn lpa pd planggan setia maxis jga
...mcm aq ni yeaaa
...hehe
...elohimlover#

MoR_99 [11:48 AM, 30-Dec-11]

10Q. .br0. . .rolleyes

Labu [01:25 AM, 31-Dec-11]

Ye @khan . Phone kena root dulu, dan ada superuser.

ELOHIMLOVER [04:39 AM, 31-Dec-11]

@MoR_99,
ur welcome bro,tlg la klik iklan yea,hehe

ELOHIMLOVER [05:03 AM, 31-Dec-11]

@amy,
pkai ni,guna ip standard Maxis,standard hp browser,m.hotube.com.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/m.vuclip.com,

ELOHIMLOVER [05:07 AM, 31-Dec-11]

@magic man,
tu aq xpasti,tp sbaiknya gna time kdt rm0,

ELOHIMLOVER [05:08 AM, 31-Dec-11]

@bdk lagi,
yap ble,

pakcik [06:35 AM, 31-Dec-11]

xtembus pun.

saiful [10:10 AM, 31-Dec-11]

hahaha.. Aq dtg cni gne web free google la hahaha..:b

--
Via MebApp.com

Saiful [10:16 AM, 31-Dec-11]

Bro, aq gne hp motorola c261. Abeh tu klo ak gne web celcom free kt ats blh x? smile

--
Via MebApp.com

Labu [12:32 PM, 31-Dec-11]

Fuhh .. Cantek la interface skrg ni. Congrats admin! And HAPPY NEW YEAR!

wahyu [12:48 PM, 01-Jan-12]

happy new year 2012

man [03:43 PM, 01-Jan-12]

admin@ada trik celcom yg tamat laluan ker tolg lah share cry

Aim [02:20 AM, 02-Jan-12]

,tips digi bha kmu share jga klau ada ?.bru best

--
Via MebApp.com

ELOHIMLOVER [03:05 AM, 02-Jan-12]

@man,
xda la bro,bli je lah sim student,

ELOHIMLOVER [03:09 AM, 02-Jan-12]

@wahyu,
happy new year jg bro,

ELOHIMLOVER [03:44 AM, 02-Jan-12]

@Saiful,
tes la bro,

ELOHIMLOVER [03:46 AM, 02-Jan-12]

@pakcik,
tmbuslh,ada yg kw clap tu,

khan [06:07 AM, 02-Jan-12]

Ada ssapa tak yg tw cra nk wat trick kat android. .Dlam opera dia cm kat bwa ne>

FrontQuery:

middleQuery:

backQuery:

filter:

add port to non-port URL:

REMOVE PORT=tnda ato tidak

proxy tipesadno proxy,http,host ato real host)

proxy server:

userName:

password:

khan [06:07 AM, 02-Jan-12]

Ada ssapa tak yg tw cra nk wat trick kat android. .Dlam opera dia cm kat bwa ne>

FrontQuery:

middleQuery:

backQuery:

filter:

add port to non-port URL:

REMOVE PORT=tnda ato tidak

proxy tipesadno proxy,http,host ato real host)

proxy server:

userName:

password:

Mamat [12:10 PM, 02-Jan-12]

spa tau seting ucweb.sis tuk maxis n celcom?

Sue [02:31 AM, 03-Jan-12]

Aq puwn tatao bkesan ke trick ne

ELOHIMLOVER [11:07 AM, 03-Jan-12]

@khan,
isi kt Front Query:
m.upnshare.com.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/010110A/http/

ELOHIMLOVER [11:08 AM, 03-Jan-12]

@khan,
isi kt Front Query:
m.upnshare.com.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/010110A/http/

Sky [03:02 PM, 03-Jan-12]

ni trik digi..
http server:http://wapx.amob.com.global-turbo-4-lvs-usa.beta.opera-mini.net:80

socket://wapx.amob.com.global-4-lvs-usa.beta.opera-
mini.net:1080

proxy type:host

proxy server:
0.facebook.com


tumpang sekaki admin..

Sky [03:06 PM, 03-Jan-12]

kalau tak bleh..buang turbo tu..lupa padam perkataan tu..hehehe

Sky [03:08 PM, 03-Jan-12]

kalau tak bleh..buang turbo tu..lupa padam perkataan tu..hehehe

amy [09:23 PM, 04-Jan-12]

m.hotube.com.my.www.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/m.vuclip.com ,*yg ni gune browser ap? aku try at opmin lgsg xbleh in pla..

ELOHIMLOVER [02:50 AM, 05-Jan-12]

@amy,
ni sebaiknya gna bumi2/default browser/hp standard browser

Mei [12:32 PM, 05-Jan-12]

tida makan kredit kaa nhe setiap bulan ?

ELOHIMLOVER [09:39 PM, 05-Jan-12]

@Mei,
eh,npa pla nk mkn kredit bro,

ELOHIMLOVER [09:55 PM, 05-Jan-12]

@amy,
smua browser pn ble tu,utk default browser pn ble jg,

JR [01:18 AM, 06-Jan-12]

cara yg hampir sama bro.. nnti gua try yg ni ye..hehe...

JR [01:19 AM, 06-Jan-12]

ops.. lupa nak bg tau.. gua dr http://josrevalution.blogspot.com/

Baldi [03:11 AM, 06-Jan-12]

cantik laa8)

Nik [06:04 AM, 06-Jan-12]

Nak sign in fb mcm mana?

Syiar muslim (Khaira ummah) [07:33 AM, 06-Jan-12]

Assalamualaikum saudaraku. salam ukuah islamiah. syukron atas triknya saudaraku smga dmanfaatkan untk kbkan saudaraku.amin smile

Rizvan [01:07 PM, 06-Jan-12]

Xtmbus lah...ip ngn cgi tu hdup k? Ak check error.tp lw buang ksong kt dpn tu,hidup.

Indra Prasetyo [07:09 PM, 06-Jan-12]

numpang jalan mas....

mat ganggu [10:27 PM, 06-Jan-12]

bosan nyer.. Syik wat hambur je kt blog org,mrgreen oit admin yg ku cayang2 pai koma, ajar aku bah mcm mna maw cek rtsp astro, kaw kn hibat mcm goku, klu bole cpt ckit ya ajar aku pai pndai

ranzo [02:43 AM, 07-Jan-12]

idea salam ada x trick celcom yg mati tmpoh?

ELOHIMLOVER [03:33 AM, 07-Jan-12]

@ranzo,
bt msa ni xda la bro,

ELOHIMLOVER [03:36 AM, 07-Jan-12]

@mat ganggu,
cek rtsp?cmna tu?

ELOHIMLOVER [03:44 AM, 07-Jan-12]

@Rizvan,
eh,tmbus lh..kw dh tes ke lum ni,

S60V5 APLIKASI | GAMES | THEMES [04:06 AM, 07-Jan-12]

mnteeppp gannn. sipp. dtggu kdtgnnya
sukses teruss gan

ELOHIMLOVER [04:08 AM, 07-Jan-12]

@Nik,
uik,sign in jela bro,msuk kn email dn passwrd pstu tkan sign in,

ELOHIMLOVER [04:21 AM, 07-Jan-12]

@JR,
uik,tq dtg blk bro..hehe,

mat ganggu [06:39 AM, 07-Jan-12]

mcm pos mu sblm ni, trick tengok astro free, mcm mna maw dpt alamat mcm 2, gna soufwre ka? Hp aku ni canggih mrgreen n95 8GB gna soufwre ka 2? Maw cek

Black [07:05 AM, 07-Jan-12]

eyaa ,, bapa kalik sua ako test trick nyh ,, tara jalan pun ,, hmm

ELOHIMLOVER [12:19 PM, 07-Jan-12]

@Black,
ada yg kw clap ni,kw pkai hp apa?

remaja kbt [02:25 PM, 07-Jan-12]

emm masih leh gune kah trick nie geng

petronas [04:24 PM, 07-Jan-12]

kungsi2 kita bha gasii,,,,,, hahaha,,,,,,

Em trick maxis ada x niy?y skg pnya [04:37 PM, 07-Jan-12]

Wewek hampa

Sue [04:42 PM, 07-Jan-12]

Ada ka trick maxis wat ucweb len

Mamat [06:56 PM, 07-Jan-12]

Sue_sue x da bh 2 trik ucweb maxis... mrgreen

rizvan [07:30 PM, 07-Jan-12]

Akhirny tembus jugak! Huhu..mmg tmbus untuk smua browser.pkai ip tu. Ak setting mcm ni bru tmbus:

front query: mms.celcom.net.my//../cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/

proxy type:host

proxy server:mms.celcom.net.my

Sue [05:12 AM, 08-Jan-12]

Rizvan kwn aq buad x tembus penink la

Sue [05:13 AM, 08-Jan-12]

Hampa la law cm agagagaga

Aim [03:22 PM, 09-Jan-12]

,buley tak kmu kongsi browser hide atau klau tha juin x nampak mudel hp ?..

--
Via MebApp.com

Rizvan [03:45 PM, 09-Jan-12]

Sue kaw pkai phone ap? Lw s40 ko dwnload je prov file tu.tmbus lah.ko pndai2 buat lah.

ry [02:45 AM, 10-Jan-12]

& 1 lg uc aq kuat kluar:

"oh,it's seems error!
Possible cause:
.this site is temporarily unavailable,please try it later."

bla aq bkk blog bro pn kuar cm2 kdg2

Netz [05:57 AM, 10-Jan-12]

Salam bos otai2x yg pkar sal internet nie...bleh x ajar cm mna nak setting internet x2-01 nie...aku download opera x bleh install plak...ajar pleaZz...sPa yg baik hti...

ELOHIMLOVER [02:56 PM, 10-Jan-12]

@ry,
ucweb aq pn slalu jg cmtu,mslh server uc kot,sbb tu aq xbrapa gmar gna uc,tp biasanya juz tkan back/reload dh ckup,

ELOHIMLOVER [03:05 PM, 10-Jan-12]

@Aim,
ubah user agent je bro,

Aim [07:45 AM, 11-Jan-12]

@ELOHIMLOVER .ubah userAgent ? Mksd muh bro xphm pla ako ,cuba kw trangkan wa .lg satu klau mudel hp 2680s-2 ada saport opera kha ?

--
Via MebApp.com

ELOHIMLOVER [04:48 AM, 12-Jan-12]

@Aim,
option ubah user agent ni ada pda sstngah opmin hndler,klo kw ubah user agent,model hp pn dia tnjuk yg lain brgntung kpd user agent yg kw plih,klo kw msukkn user agent iphone,mka dia akn tnjuk yg kw tngah gna iphone,g2,ntilh ap tlis tutoria cra ubah user agent,sbb pnjg tu lw nk tulis kt sni,

Aim [03:58 PM, 12-Jan-12]

,ouu bgtu ,ako phm bro .maksud ako browser url html yg x nampak mudel hp trus msuk je .cth klau kta msuk g wingchat.biz .msti nmpak mudel hp kta kan ,ako mau yg xnampak bha klau ada user len x nampak mudel hp kta ..ngex ,tlg share klau adalah ..@ elohimlover

--
Via MebApp.com

hackerlover [04:17 PM, 12-Jan-12]

Admin,apsl sjk kelmrin trick ni dh xtmbus lg lah...kw pnye cne?? Tmbus ag k??? Ad ip lain x??

ELOHIMLOVER [01:05 AM, 15-Jan-12]

@Aim,
o..g2 ka,xtw la bro,bat msa ni xda g aq jmpa,

ahdie [05:49 PM, 15-Jan-12]

Kompom jln lg ke trik ni? Aku pnye tak tembus la bro.. Ada trik yg lbih bru tak?

Aim [05:12 AM, 16-Jan-12]

,@ elohimlover .Ohh .x pa larh bro , nti klau da jmpa share ma ako aa. Hihi . Bro klau mudel hp 2680s-2 ada saport untk opera ka ?.

--
Via MebApp.com

amy [04:07 PM, 16-Jan-12]

bro , knpe nokia x6 xdpt wat trik opmin 5.0 ,, dlu aku gune s.e w910i , trik yg same dpt je wat, aku follow all step tp x pa wat gak at nokia x6 , stgah org ckp nokia jnis xpresmusic memg xpat wat , btl ke?

ELOHIMLOVER [02:11 AM, 17-Jan-12]

@amy,
ada yg kw clap tu..aq pn pkai xpress music jg,dpt jg pn..

amy [02:07 PM, 17-Jan-12]

da ulang bnyk kali check, still xdpt ,hurm, lgi satu bro , ada x memane site donlod trial adobe reader n quickoffice?

ELOHIMLOVER [11:57 PM, 17-Jan-12]

@amy,
uix..plik tu..urm..brusaha lh lg,jgn ptus asa,hehe..xtw la,asl bab2 software symbian/android/smartphone/pc suma tu aq xreti cz xda gadget2 cnggih tu,

Khairul [01:03 AM, 20-Jan-12]

salam, aq guna opera 5, lbi senang nk hack. Proxy 141.0.11.253 port 80.

Tpi yg aq nk cri ni, ada ka yg blh download 30mb ke atas? Tolg2x... Terbaek twisted jam 11. Online lgi

ELOHIMLOVER [11:25 AM, 20-Jan-12]

@Khairul,
klo psal dwnld aq xtw,cz hp aq ble dwnld 2mb je,

Slipknot [03:23 AM, 21-Jan-12]

bos. Aq tngk blog ni mantap. Tpi digi ko x share ke? Ni trick digi. Download la opera ape je. Aq guna opera 5. Setting opera. Letk. Yg http tukar. Socket://z03-03.opera-mini.net:1080

lpas 2 tekan ok. Pilih rngkayn, gprswap.

Yg socket dn di bwa2x biarkn je smua. Ok twisted . Boss ada ka opera yg blh download mencapai 30mb ke atas? Aq mw dowload di tube8.com. Tpi x brjaln downloadnya.

Slipknot [03:42 AM, 21-Jan-12]

bos celcom xblh q try d bumi2x abis krid 70sen. Di tmba lgi awek q minta gnti kridtnya. Puii ada ka sms celcom free?

ELOHIMLOVER [01:29 AM, 22-Jan-12]

@Slipknot,
klo ada kdt dia mmg mkn tu bro,jgn try time ada kdt,

ELOHIMLOVER [01:39 AM, 22-Jan-12]

@Slipknot,
aq xgna digi,sbb tu aq xshare trik digi,

ok tq 4 sharing,psal yg ble dwnld lb 30mb tu aq xpsti sbb hp aq ble dwnld 2mb je,

Slipknot [10:48 AM, 22-Jan-12]

bos aq kurng pngalaman la bos., tolg aq, bnyk trik yg aq thu, tpi bnyk cara2x yg aq xfhm mau post file jar zip sis sisx dn sbgainya, dia ckp file x dibenarkan? Huhuhu, ape yg xkena? Huhuhu, aq sering mengunjung blog ni, bos ajr la npe lmbt raply? Huhu, msj je aq. :twiste: 01119021199. Klau xblh xpa lah. Yg pnting bos senyum smile ft rolleyes

ELOHIMLOVER [11:45 PM, 23-Jan-12]

@Slipknot,
sori lmbt bls bro,mw post file?mksd kw?

DaNi [12:02 PM, 24-Jan-12]

sMeQuMz. . .bro ada x trick free MMS@SMS tuk clcm.mxis.dgi

www.daniclubz.tk
www.daniv2.heck.in

ELOHIMLOVER [11:55 AM, 25-Jan-12]

@DaNi,
pkai mostsms bro,

sandakan [02:22 PM, 25-Jan-12]

bro, napa aq gna trik celcom tu kat ucweb 8.0 x jalan..tolong jelaskan bro..smile hehe

pcracker [08:37 PM, 26-Jan-12]

trik bumi byk sikit susah kami yg xde hp nie..harap guna pc jer

cangkunz [04:34 AM, 29-Jan-12]

mmang terbaek..

hady [09:54 AM, 29-Jan-12]

apasala aq buat xjd juga nim, apasal lak, pdahal da sebiji aq tiru..
Uwaaaa:'(

ELOHIMLOVER [12:00 AM, 30-Jan-12]

@hady,
jd tu..pastikn kw gna yg <b>ip baru</b> aq bg tu,sbb yg lama dh K.O . . .

hady [06:33 PM, 30-Jan-12]

aq da guna da pom, tapi utk bumi2 juz yg jadi, utk operamini, ebuddy aq try buat x jadi laa brooo,,,, mcam mne yeww????

azmier [01:26 PM, 31-Jan-12]

trick ney blh pkai untk bolt ka??

ELOHIMLOVER [12:00 AM, 01-Feb-12]

@azmier,
utk pengetahuan kw,bolt dh menghentikn prkhdmtnnya,tp mc ada bbrapa bolt yg mc tmbus,tp skg ni xpasti smada mc tmbus atw x..

ELOHIMLOVER [12:27 AM, 01-Feb-12]

@hady,
kw pasti kw dh msukkn setting yg btl kt Opmin tu?kw gna opmin apa?

hady [05:45 PM, 01-Feb-12]

yew aq psti aku da msuk seting yg bt0l, aq guna operamini 4.2 handler and 5.1.. Due2 x jdi br0!!
Mcm mne ea, aq cube tez di ebuddy handler p0m x jd br0, tapi yg bumi2 jew aq cuba yg tembus...
Http, socket n fq br0 bg da ok ke 2?

myman [11:26 AM, 02-Feb-12]

bosku ada ip celcom kah yg bru. .

ELOHIMLOVER [11:30 AM, 02-Feb-12]

@myman,
tntulah ada kwn q. . .tp xmlprov.com skg ada mslh,sbb tu xdpt nk test n post. . .

hady [01:07 AM, 07-Feb-12]

bro, xde ke trik bumi2 yg baru bro?

hady [09:30 AM, 08-Feb-12]

yang ni xbley pkai la bro, mcm da block plak...

cangkunz [03:17 AM, 12-Feb-12]

nak trik bumi2 celcom pe blog corby2geek. mywapblog.com...

hady [01:13 AM, 15-Feb-12]

@cangkunz
thank boh..
Trik2 laem xdew kew yg msih tembus, mcm ebuddy kew?

jedy [10:31 AM, 12-Mar-12]

aku nokia c2 .. bleh pakai lagi tak perkara2 diatas sana?

Lie [08:11 PM, 24-Mar-12]

dh k.0 la ip yg bru kat atas 2 aq rasa trik bumi2 kat atas 2 masi jalan cuma ip jew block.

boy making [03:33 AM, 27-Apr-12]

bro ada ka trick digi tamat laluan?

MyKeyPad [11:31 PM, 27-Apr-12]

@boy making,
maaf kawan..buat masa ini aku tak guna digi lagi..

Axski [04:55 AM, 25-May-12]

aku.dgr digi.skng.paling.laju.._lau.ada.trick.digi.share.bh..mester.._

Axski [05:09 AM, 25-May-12]

aku.dgr digi.skng.paling.laju.._lau.ada.trick.digi.share.bh..mester.._

jhamz [10:42 PM, 07-Jul-12]

digi ada untuk s60v3 saya sudah heck

chentakamo bersama selamanya [04:15 PM, 09-Oct-12]

ada trick celcom,kalau dah tamat tempoh. . .boleh di hidup kembali . . .

azroy masterkrestif [09:37 AM, 12-Oct-12]

mcam mana mau setting di c203? Byk2 operamini aq download smua ndak bole pkai. Setting yg kau kc 2 smua btol sda aq test d hp laen bole. Tp lau yg c203 nie ndak bole lak. Sya hrap awk bg respon ea. Tq.

azroy masterkrestif [09:38 AM, 12-Oct-12]

mcam mana mau setting di c203? Byk2 operamini aq download smua ndak bole pkai. Setting yg kau kc 2 smua btol sda aq test d hp laen bole. Tp lau yg c203 nie ndak bole lak. Sya hrap awk bg respon ea. Tq.

nesia [09:28 AM, 30-Dec-12]

mana...
buat nimbuzz ndak tembus..opmin pun gagal...
hp aku sonyerricson..
tlong bntu dong...bos..

Elix [02:44 AM, 15-Mar-14]

aku pengguna celcom, aku langgan internet yg rm1 (50mb) sehari, selepas habis sehari tu internet masih ON. aku still bole download 3 movie, sampai skrg klo aku tengo youtube mcm air.. dah 4 dah intrnet aku masih ON..

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Email:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images