OPMOD BARU : OPMOD 4.2 BETA 18

Diposting oleh hack by hacker24 pada 12:40, 07-Mei-12

Di: Aplikasi

OpMod ialah browser fevret aku berbanding Opera Mini original dan Opera Mini labs sebab banyaknya advance setting yang boleh kita buat.

Kalau korang ialah mobile blogger atau wapmaster,OpMod ialah browser terbaik yang aku cadangkan untuk korang guna.

Salah satu kelebihan paling ketara pada OpMod ialah ianya sangat compatible untuk pengguna phone dengan ram rendah seperti s40.Pendek kata,ia s40-friendly.Aku pernah buka sehingga 5 tabs/windows pada OpMod lebih dari 30 minit pada s40 tanpa ada gangguan seperti application error.Kalau pada Opera Mini labs atau Opera Mini original,buka 2 3 tabs,lepas 10-15 minit terus application error.

OpMod paling baru buat masa ini(07-Mei-2012) ialah OpMod 4.2 beta 18,telah dikeluarkan sejak bulan April sebenarnya.

Download OpMod 4.2 beta 18 (22153):

DOWNLOAD 1[.jar]

DOWNLOAD 2[.zip]

Thanks to Rain Madhack untuk fail zip tu.

Untuk setting free-nya pula,bagi pengguna Maxis,guna connection Maxis 3G Wap:

CUSTOM HTTP:
http://maxis.mobby.me.server4.operamini.com:80/

CUSTOM SOCKET:
socket://maxis.mobby.me.server4.operamini.com:1080/

Bagi pengguna Celcom pula,gunakan saja connection Celcom 3G Wap:

CUSTOM HTTP:
http://wap.speesh.com.server4.operamini.com:80/

CUSTOM SOCKET:
socket://wap.speesh.com.server4.operamini.com:1080/

Okay-lah,rasanya itu saja yang aku dapat share tentang OpMod Baru:OpMod 4.2 Beta 18 ni.Semoga bermanfaat untuk semua.Make luck ! wink

Jangan lupa juga follow my Twitter dan add me on FB ! wink

PERHATIAN : komen korang merupakan motivasi bagi aku.Silahlah beri komen dgn kata2 yg sopan dan membina.Komen yg berunsur spam,lucah,perkauman,hanya smiley dan kurang dari 5 perkataan;minta maaf akan DIPADAM.

Motivasikanlah aku utk terus menulis dan berkongsi ilmu dgn mengklik iklan di bawah ni :

Ad:COOL LINKS





Sebarkan info berguna ni kpd kawan2 korang di Facebook dan Twitter ! Tekan share button bawah ni :

Bagikan ke Facebook Bagikan ke Twitter

Komentar

138 tanggapan untuk "OPMOD BARU : OPMOD 4.2 BETA 18"

Blorong pada 12:55, 07-Mei-12

Org kdua kwn yg mampir d blog mu, ehehehehe mantap kwn aplikasi operanya..! smile

.::[♠dJz♠cRew's♠]::. pada 13:26, 07-Mei-12

bgus juga tu kwn..test jap..hehe..

Mike Shinoda LP™ pada 13:33, 07-Mei-12

waa...mantap kwan. . . biggrin
nice share. .
thanks...smile



http://sketerz.com

Mike Shinoda LP™ pada 13:36, 07-Mei-12

Peren...saya boleh tnya tak??

Pagerank blog saya sketerz.pun.bz adalh 1,
tp stelah sya brganti domain mjd sketerz.com pageranknya menjadi 0 lagi ya...;?

Ejam pada 13:36, 07-Mei-12

ade screen shot x bro ?

PiaNz pada 13:41, 07-Mei-12

yg zip punya xde ke?

MobileTrick pada 13:45, 07-Mei-12

thanks share kwn!

Raiz17 pada 14:06, 07-Mei-12

aku dah punya kawan

Ahmad Muthohhar pada 14:17, 07-Mei-12

IJin nyobain kang..

Makhlukjadian pada 14:19, 07-Mei-12

Sifu.. Nk tanya ni. Npe xmlprov x masuk dah.

KolonyShared pada 14:24, 07-Mei-12

Terbaik dan berguna . | page rank mesti berubah jika kita menukar domain lain. ada sebab2 tertentu.

дрнзxx мøвilз вløб pada 14:44, 07-Mei-12

mmg bguna opmod ni.tq kwn sharingannya

Slymy pada 14:53, 07-Mei-12

(moga sukses →
Dengan info terbaru.
→Operamini mod 18 memang ada kelainan.

nurul ika izati pada 15:19, 07-Mei-12

untk n0kia c1-01 x d ker

May pada 15:44, 07-Mei-12

Bro..ada x trick ucweb celcom..haha yg lepas2.byk yg dh ta jalan.haha

naslin pada 16:09, 07-Mei-12

mantap lah aku baru test kenapa error tolong di jelasin confused ?!

Izara pada 16:29, 07-Mei-12

Ai beb ,nak tanye ,ape beza jar ngn zip ? G satu ,lau opera mini nie npe xbleh download ?plik r ,

Progoal pada 17:13, 07-Mei-12

Salam..aku newbie lg kat dlm blog ni.opmod tu kene gune cgi bru leh dwnload kn?

Iceman_Joe pada 21:14, 07-Mei-12

Sharing is wonderful but dont kill it

capitalm™ pada 23:22, 07-Mei-12

info yg berguna untk aku yg newbie nie,apa2pun , terbaik ! smile

Achmad_99 pada 00:27, 08-Mei-12

nice post kawan...
tapi saya sdh punya smile

sukses slalu ya...smile

Prastiyo pada 01:02, 08-Mei-12

Oke kang. .tak ambil yaa . Lama nih saya gak berkunjung kesini.

[♥Cik Tiez♥] pada 02:00, 08-Mei-12

jarang guna om 4.2 nih.. Apa pun nak test dulu.. biggrin

Rain Madhack pada 02:58, 08-Mei-12

aku da ade lame da...koe try pkai opmod 421 beta 1822048 handler UI

Rain Madhack pada 03:00, 08-Mei-12

kayy, nie ade yg baru, Opmod421b1822153hui203
link : nextwap.net/load/file/3780/Opmod421b1822153hui203.html?back=L2RpcmVjdG9yeS9IYW5kbGVyX0FwcGxpY2F0aW9ucy5odG1s

cneo pada 03:52, 08-Mei-12

admin.tda anu ka?...file zip.kseh ada bha..sbb ak ne on9 d hp.tak pndai mau dwnload jar.ak pkai OP7 hp sony..

Al Mie pada 04:02, 08-Mei-12

Nice share..follow back ye tuan.

Pipo pada 04:39, 08-Mei-12

Tq bro, buat download boleh x?

Wan Affiq pada 05:26, 08-Mei-12

Peren. boleh buat trick ni, lagi laju? kelajuanya standart la. tak laju.

Wan Affiq pada 05:34, 08-Mei-12

Peren. setting dalam Opmod beta ni, boleh buat browsing jadi laju tak? berrdezuup, boleh? ajarkan caranya.

Miauw  bassiesT pada 05:52, 08-Mei-12

Sukses buat blognya sob..

Miauw  bassiesT pada 06:00, 08-Mei-12

Sukses buat blognya sob..

Conselor Ayob pada 06:14, 08-Mei-12

hai salam kenal

dhatz_70 pada 06:26, 08-Mei-12

bro peren..bleh downlod file jar kah..?

ejoy19 pada 08:05, 08-Mei-12

Test dulu jap,hehe

[y][u][z][u][f]™ pada 08:36, 08-Mei-12

yg zip aDa gak om?

Rain Madhack pada 09:56, 08-Mei-12

nie link file zip utk opmod 18 terbaru


nextwap.net/load/file/3780/Opmod421b1822153hui203.html?back=L2RpcmVjdG9yeS9IYW5kbGVyX0FwcGxpY2F0aW9ucy5odG1s

Andie Us pada 09:56, 08-Mei-12

ijin unduh sob bwt koleksi

Reynaldi fahlepi pada 14:28, 08-Mei-12

Kunjungan pertama di blog malaysia . Saya dari blog indonesia

Reynaldi fahlepi pada 14:28, 08-Mei-12

Kunjungan pertama di blog malaysia . Saya dari blog indonesia . Di tunggu kunjungannya ke blog saya .
Reynaldifahlepi.mywapblog.com

●мцндммдδ●дякнди● pada 14:47, 08-Mei-12

Good post, keep spirit bro

Pepijat pada 00:18, 09-Mei-12

klu utk nokia c1-01 cmna plk seting nya ar ,aku guna sting besa tpi aysik error jak , ,tolonggggg !!

Wantondekan☆ pada 02:42, 09-Mei-12

N!c info peren. .nk try dlu sob. .tpi xda kha trick 2k dwnload kat 4share 2. .ssah sngt lha. .harap bantuanx sob. .

Nakadnas pada 02:44, 09-Mei-12

Trick baru. .psti mntap. .nak test dlu kwan. .blog trbaek. .ha.ha

cneo pada 03:32, 09-Mei-12

@rain madhack thx bro..terbaekk! Boboboy..hehe.

PERCUMA SMS DI MALAYSIA TANPA RIGESTER NO HP ANDA!!! pada 05:06, 09-Mei-12

MANTAP, T.KASIH ATAS KONGSIKAN ILMU NYA

ZeRo pada 13:40, 09-Mei-12

mcm mana maw donlod pakai ni opmod b 18?

MyKeyPad pada 14:10, 09-Mei-12

@Wan Affiq,
bab melajukan itu aku kurang pasti kawan..

MyKeyPad pada 14:13, 09-Mei-12

@[♥Cik Tiez♥],
opmod ni sangat bagus untuk blogger macam kita cik..

Rain Madhack pada 15:00, 09-Mei-12

ilmu akn trus dikongsi mrgreen

Eyuzv pada 15:37, 09-Mei-12

freesite celcom wap.speesh.com ni mcm lmbt lah aku guna fresite mms ,

Iffay Burgerdoublecheese  pada 04:23, 10-Mei-12

wuiihh.. Selalu kereenn nih artikel dari master yg satu ini... biggrin ane mohon kunjungan baliknya yah master... smile thanks...

By : http://iffayquiqleey.mywapblog.com

cneo pada 04:25, 10-Mei-12

peren..post d blog mu.ne cra mau create new acess point sony.sblum ne.ak ada ajar free internet sony..op7 pkai celcm 3g setting.tpi ak jmpa klemahan ny..klw pkai celcm 3g seting,kta tak ble download yg bsar2..smlman ak cri.and ak jmpa jmpa jln, tekan menu>setting>connectivity>internet setting>celcom 3g internet>edit>proxy setting>proxy server>di proxy address HTTP,secure dan streaming isi la ip yang admin bgi mnakala port wajip 80 hrap kmu pham ya.hehe.admin jgn lpa post ya.spaya para pnguna sony tdak mngalami kesulitan lgi..smua ucapan trima kseh.smpaikn la kpd admin dgn menekan iklan2 yg tlah d sdiakn.klik la sbyk mana kmu ble..sbb tnpa blog ne..kta smua nda mngkin bknalan dan mndpt ilmu yg brguna..skian.

Sir6 pada 05:43, 10-Mei-12

Peren..maxis bagus blh bt intrnt free ke? knp sy try bt x jd..ke kn ubh apa setting

Iskandar pada 06:23, 10-Mei-12

peren ajar ako edit2 blog ne .ako bru ne mo belajar .hehe .minta tlg ajar koran .kunjungi site ne .iskandar.mywapblog.com

egvnk takkand pulank pada 08:57, 10-Mei-12

ijin comot mastasmile sory ane telatsad

WNxz Fbys pada 12:03, 10-Mei-12

Mantappp kawan ....
Salam kenal dari blog newbie asal indonesia ..

Rindra pada 13:01, 10-Mei-12

udah punya sobat, ijin follow juga !

Izo pada 15:34, 10-Mei-12

Dah download (zip). Tapi camna nak guna? Aku tak pernah guna OpMini selain dari versi standard.

scremo91 pada 15:37, 10-Mei-12

bro da tk operamini handler jenis .sis?
mmbr aku ckp jenis tu blh download file jenis .jar(java game)..xD

MYBIRU'S pada 17:45, 10-Mei-12

Yg mo nyoba Opmod editan MYBIRU'S ambil dsini http://mybiru4llshared.heck.in/opmod4-21b18-22000-sonic-green.xhtml
*nb: sebelum instals FILE .zip diremane jadi .jar stelah itu baru instals
Rasakan bandingkan kcepatan kneksi'y dt4 masing

MYBIRU'S pada 17:55, 10-Mei-12

Izo
Dah download (zip). Tapi camna nak
guna? Aku tak pernah guna OpMini
selain dari versi standard.
@Extrak file .zip jdi .jar nye pkai explore/blueFTP setelah itu bru Instals Kawan
Good luck

MYBIRU'S pada 18:17, 10-Mei-12

Iskandar
peren ajar ako edit2 blog ne .ako
bru ne mo belajar .hehe .minta tlg
ajar koran .kunjungi site
ne .iskandar.mywapblog.com
@ pakai Css yg ini ja' kawan
http://mybiru4llshared.heck.in/kumpulan-css-kerends-by-copas.xhtml
Cranye: plih dasbord>theme>pilih dan aktifkan default theme>pilih edite theme>pilih blank>terus masukin Css diatas tggl plih mana yg ska

Wan Affiq pada 20:08, 10-Mei-12

Peren. Nama freesite MMS Celcom ape ?

Wan Affiq pada 20:09, 10-Mei-12

Peren. Nama freesite MMS Celcom ape ?

WarPen pada 21:13, 10-Mei-12

q dh kbanxakan opmod sob... minxaxx aja ya.. lok bleh knbal ya..

Andri Cieunteung | BOLA stats pada 23:31, 10-Mei-12

Saya lagi nyari opera handler yang bisa nulis 10000 karakter

dead of diary pada 04:40, 11-Mei-12

keep sharing. . .kwn

Buttoncozlet pada 07:07, 11-Mei-12

Argggh. . .sume cgi ak punye xleh guna dh . . .saket aty tol

OzaRu™ pada 09:08, 11-Mei-12

nice info gan

Habir Asponians pada 10:59, 11-Mei-12

mantap...

Ruz pada 13:33, 12-Mei-12

Aku guna n0kia s40 x3 . Tapi kenape tak bole jugak? Help me please

ejoy19 pada 17:32, 12-Mei-12

Yang ni rasa macam error je br0 DOWNLOAD 2[.zip]

Pipo pada 17:34, 12-Mei-12

Admin: nokia 6630 bleh x? Dan bleh wat download x?

Vendeta Crew pada 20:03, 12-Mei-12

salam rakyat mywapblog ,, aq nk download opmod ni tpi xda memory ini fon, aq guna opera mini pun cantek .. biggrin

Ruz pada 01:17, 13-Mei-12

Vendeta . Kau gune s40 ke? Aku buat prov file ta jadi2

Blogmwb pada 02:42, 13-Mei-12

Ada yang baru kang!!
Rugi kalau gag dateng. Wkwkwk
http://blogmwb.pun.bz/css-twitter-edited.xhtml

Ruz pada 05:55, 13-Mei-12

Sesiapa ajar aku buat prov file . Aku buat bnyak kali tetap ta bole open Opmod . Tak tau ape masalahnye .Tolong la bantu aku .

yamato pada 09:31, 14-Mei-12

Rus.. rasanya masalah ko kat setting opmod kot. Cuba ko tukar proxy type ke HOST, proxy server letak maxis.mobby.me.server4.operamini.com:80 ..Kalo ko letak server type HTTP, memang xtembus pun guna opmod.

Roslee-Ebac pada 16:05, 14-Mei-12

setting frontquery 4.2 blh download jar

maxis.mobby.me.flyproxy.com/nph-proxy.pl/010110A/http/

Vendeta Crew pada 16:14, 15-Mei-12

ruz , aq punye s60 , kan peren dah ajar .

Roslee-Ebac pada 19:29, 15-Mei-12

setting 4.2 beta 18 lebih mantap boleh dowload jar
http sever> http://maxis.mobby.me.mobitel-cust.opera-mini.net:80/

Socket sever> socket://maxis.mobby.me.mobitel-cust.opera-mini.net:1080

FrontQuery> maxis.mobby.me.flyproxy.com/nph-proxy.pl/010110A/http/

jgn lupa ambil setting 3gwap maxis

Roslee pada 15:34, 16-Mei-12

?

ezad pada 18:49, 16-Mei-12

asal opmod aku dpt bhase pelik je ni,cane nk tkr bhase?ade sesape tau x..toloong...

Bazboy pada 04:35, 17-Mei-12

pagi broth, ni opmod kena tukar plan Broadban dulu kerrr?
N' boleh pakai pada kredit 50 cen kah?.

Mypro pada 07:38, 17-Mei-12

thank all bro. . . And thank to bro peren and Roslee-Ebac. Thank for yr information. . .

Rain Madhack pada 12:59, 18-Mei-12

peren, skarang da ade opmod beta 19...try cri kat nextwap.net

Rain Madhack pada 13:00, 18-Mei-12

peren, skarang da ade opmod beta 19...try cri kat nextwap.net

Adam pada 04:58, 20-Mei-12

Hehe.. Nk tanya sket.. Knapa stiap trik opmini, s40 mesti tak tembus.. Prov tu da aktif da.. Tpi mseh fail.. Hehe..

--
Via MebApp.com

Fikky Frediandika pada 12:20, 21-Mei-12

ijin download yah sob..

Atox Gatal pada 15:45, 23-Mei-12

Peren> hehe.. Link fb dgn twitter xdpt msok.. Entah knpa.. Jdi sy share sini je..

Trik celcom semua applikasi boleh dnlod

(x) Remove Port
Proxy Type : Host
Proxy Server : frenzer.mobi.4-go.com atau wap.speesh.com

kalau yg da tau, diam2 je lah ok.. Atox bertukar dari maxis ke celcom sbb celcom sng sket.. Hehe..

Kamikaze nakadnas IIsg pada 03:48, 24-Mei-12

Bro kaw cari lagi opmin biar mati laluan bisa msuk jga..ada aq jmpa tp ompin sis..aq guna opmin jar..opmin celcom iya bro..

Ohohoh pada 11:21, 25-Mei-12

r0sle:Mantap lah :

mytechno pada 18:27, 26-Mei-12

Yang jar boleg download tapi yang ZIP mwb not found

gogongepenk pada 19:03, 27-Mei-12

kunjungan pagi boz.. pengguna digi dijemput ke ponduk usang kami www.opiniorangkampung.blogspot.com salam..

ohohoh pada 01:49, 28-Mei-12

bole mdownload ka nhe bro ?

Muhammad pada 21:31, 31-Mei-12

Peren..tq..veryyy.,much..

KraZy-ChupPankZ pada 10:37, 01-Jun-12

mantabb bro! Kunbalnya ya. . .

Haram pada 14:17, 03-Jun-12

ta letak proxy pon boleh jalan ea ?

Pipo pada 07:24, 04-Jun-12

Atox Gatal: pakai opmini ape?

irwan safuan pada 13:08, 04-Jun-12

broo . c3-00 slalo msalah laa . aku slalo buat ikot pe yg ko ckp tp ttp tak bole . knpe ehh ?

SYAQ jb . pada 13:30, 04-Jun-12

wan , ko kene pakai file prov lha .

Video Nakal Download pada 11:16, 05-Jun-12

mampir gan buat nyimak

irwan safuan pada 17:52, 05-Jun-12

tak bole gak laa . gne prov file same gakk . naek bosan aku try . mcm2 aku gne

Mypro pada 07:10, 08-Jun-12

Salam mwb. . Info terkini dari saya. . .Kebanyakan trik free internet maxis skang dAh kena blog. .Cuba korg check. . Saya dah check dan bila browser, dia akan tulis perkataan mcm ni (content blocked blablablablabla). . .Cuba korg check,mana tau kat hp korg masih bleh. .Sape tau hp aku je yg byk songeh. . .Pape pun, slamat mencari cgi bru. . .Aku dah dpt dah cgi bru. .Tpi aku x leh bgtau kat cni. . Klu korg nak. . Sila email kat aku. . Okeh assalamuallaikum

AKATSUKE7's Blog pada 15:01, 13-Jun-12

Wah mantap sahabat.. biggrin
Kunjungan malam..

laxmana pada 19:52, 13-Jun-12

salam bro...ap bezanya file zip ngan file jar??kalau aku gne hp s40..nk download ne satu??

Rocky pada 16:47, 15-Jun-12

Hehee.. Laju lagi si siput...

zapx pada 12:59, 17-Jun-12

dah try kt E72-1 sy..tp xleh..hp jadi restat..nk kena isi font query cm opnext ke

Tomandar pada 02:57, 18-Jun-12

Tetap semangat sob [url=http://tosulbar.com/keajaiban-madu-propolis-menggempur-penyakit.html] tosulbar.com[/url]

Irvan Ardinata Willyansah pada 07:26, 27-Jun-12

Hallo Sob, salam kenal. Saya mau ngasih info menarik nih, ada metode baru supaya kita bisa dapat duit sambil main Facebook. Potensinya lumayan lho, 50ribu-250ribu sehari, bahkan bisa lebih kalo kita giat ngerjainnya. Sudah banyak yang membuktikan sob, coba sobat liat dulu deh supaya tau dan tidak menyesal nanti, selengkapnya sobat bisa kunjungi :
http://KomisiVirtual.com/?id=irvanesa , Terimakasih.

abgwans pada 02:54, 28-Jun-12

tumpang ty, opmod ni dapat dload fail lebih dr 30mb x?

Injoe pada 05:41, 07-Jul-12

Kwan,,,npe ak nyer om x leh donlod skrang ? Kalu gne om 5 ke ats dia ckap failed . Kalu gne om 5 ke bwah dia ckap error invalid name . Bole bantu x ?

septo anak ìndonesia pada 10:01, 07-Jul-12

haì kawan2 di malysìa. Aku mau bgì trik nìh. Trik ini untuk semua provider di dunia.

dancuk pada 18:49, 08-Jul-12

Mypro@ aku pernah kena, keluar msg contain block by operator tu sebab aku guna proxy lain je.. Kalau tuka pakai proxy yang lain xde block pulak.

。aMreezUL pada 03:02, 10-Jul-12

Salam smua ,sapa bleh bntu aq cmna nk wat opmin 4.2 labs handler dpt download?hrap2 ada yg bntu .TQ

kenpachi pada 19:19, 24-Jul-12

bgs ni opmod sbb biar xgna prov pun bleh surf free..biasa klu clcm msti mau gna prov bru bleh...hehe

Rephida pada 11:00, 05-Agu-12

Sip mantap sob,, kunbal n follownya ditunggu..
zonacosmos.mywapblog.com

ahmad pada 09:10, 13-Agu-12

trick bumi celcom yang baru x de ke? Yang dok boleh lah

UDIN pada 09:50, 15-Agu-12

wow malaysia ya sob..
nyimak aja lah ya..

nggak kunbal juga ga apa2..

ardi setiawan pada 07:41, 17-Agu-12

kunjungan pertama gan,..
Di tunggu kunbal nya..biggrin

sam g pada 00:37, 08-Sep-12

bro cam mna nk download operamini ya,sy tk tw dr mna nk msuk dulu bru bole download n apa setting nya?da brapa hari sy cuba2 tk dpt2,please bro..

genjutsu azmir pada 11:07, 16-Sep-12

cmna ne aq uda download opmod n uda bwat setting fre clcom. .npa xfre gak. .hp ku nokia x2-02. .tlg bgitaw aq npa xfre. .aq nak fre internet ne. .plez

danson pada 01:59, 21-Sep-12

kenape beta...

Ld team pada 09:56, 21-Sep-12

apa hp tu. . . . Mw setting tu. . . . Pm je. . . T aq bgi link

Korie pada 03:20, 26-Sep-12

Hye, smua. . . . Hahaha. . . . . Btl ke ada free internet guna opera mini ne?

syah pada 17:50, 21-Okt-12

bro, ada tak untuk galaxy tab punya maxis free?

dimar pada 04:30, 12-Nov-12

i guna operamini iceman. pi tak dpt download file type jar. rasa nak try opmod...

Efir Sengata pada 09:36, 14-Nov-12

hadir bro sip dah,aplikasi n trik lgnkp udate sdg menanti anda drumahku ,dtUgGu kulbalnya

taro pada 22:32, 21-Nov-12

system xlngkap.bleh ambik alih.hehe

tips plus plus pada 02:08, 29-Nov-12

izin comot Gan...

asrudinbombe pada 12:20, 16-Des-12

salam knal genk,ewah2 mtap ne genk,

Matt pada 03:24, 25-Des-12

Knpa link d0nl0ad hlang? Dua2 xad...p mana dia?

zahid pada 01:22, 11-Jan-13

kereen deh ..hhe

zahid pada 01:23, 11-Jan-13

kereen deh ..hhe

sиoшмаи мoodяэvoluтioиz pada 23:43, 08-Apr-13

Mantap genk, jgn lupa kunjungi blog ku ya


http://shahrin.mywapblog.com/

bans pada 17:35, 05-Jun-13

salam semuanya..sya da 1thn lbih gna operamini handler tau.ip proxy celcom,pront query ka,proxy server ka..smuanya tembus memang la..fon android,samsung n sony xperia da try pn..smuanya CELCOM pya trik..siap mati laluan lg.thanks la

rizqi insani pada 08:34, 14-Okt-13

hai sobat!
saya blogger indonesia,salam kenal ya kawan.....
jgn lupa kujungan baliknya ya....
Blogger Malaysia memang TOP !!!

Langganan komentar: [RSS] [Atom]

Komentar Baru

[Masuk]
Nama:

Email:

Komentar:
(Beberapa Tag BBCode diperbolehkan)

Kode Keamanan:
Aktifkan Gambar