KOLONY-NEW CELCOM FREE SOCIAL NETWORK

Diposting oleh hack by hacker24 pada 05:57, 26-Sep-11

Di: Celcom



Korang masih ingat dgn MYLIFE tak (orang2 selalu sebut sebagai MPOKE)?Masih ingat tak?Kalau korang ni pengguna CELCOM baru mungkin tak tahulah pasal MYLIFE ni...

OK back to the point;KOLONY ni merupakan versi baru MYLIFE.Dengan KOLONY,macam social networking lain jugak,korang boleh dapat kawan2 baru n chat dgn dorang.Yang bagusnya dgn KOLONY ni,korang boleh dapat kredit dgn menjual koinz.Koinz (kz) merupakan mata wang dalam KOLONY ni yg digunakan untuk berchit chat.

KOLONY ni percuma ok...dari mendaftar sampailah ke berhenti servis pun korang tak perlu bayar sesen pun.Korang cuma perlu keluarkan kredit kalau korang nak beli kz je,tapi kalau korang tak beli pun takde masalah jugak sebab korang akan diberi 10kz percuma untuk setiap panggilan yg korang buat.

Untuk mendaftar di KOLONY ni,korang cuma perlu taip KOLONY<jarak>nama pilihan korang pastu terus hantar ke 25333!Contohnya:KOLONY JOHN93 dan hantar ke 25333.Sekali lagi saya nak beritahu,KOLONY ni benda FREE!P.E.R.C.U.M.A,percuma...So apa tunggu lagi,daftarlah!!!

p/s:Lepas dah daftar tu jangan lupa KFREN aku-ELOHIMLOVER!KFREN ELOHIMLOVER ok!

Bagikan ke Facebook Bagikan ke Twitter

Komentar

54 tanggapan untuk "KOLONY-NEW CELCOM FREE SOCIAL NETWORK"

Pengguna pada 11:03, 30-Okt-11

Just nak kongsi pengalaman, waktu Mylife dulu memang free bg aku kat luar negara ni, lepas jadi Kolony setiap sms aku hantar kena caj RM 2.00. So, nk share kepada mana2 pengguna celcom luar negara, kalau nak guna tu, kalau kredit banyak boleh try lah. mana tahu kot2 free jugak. aku guna tak free di negara sebelah kanan libya smile

pipijul pada 13:36, 14-Des-11

sapa taw nak hack koinz?

fiq237 pada 06:44, 24-Des-11

celcom bodoh

Pengguna Kolony pada 17:22, 27-Des-11

fiq237 - jangan cakap cam tuh baa , tida bagus . klau kw rasa celcom bodoh , kenapa mw guna sim celcome ? nahhh , sendiri pun tida dapat jawap kan ?

k laa . malas mw banyak cakap . sapa tw mcm mna hack koinz ? ajar sia , nnti sia ksh kredit rm5 . please .

Pretyboy pada 07:47, 17-Jan-12

Spew2 nk lwn bomm .. Snan jew .. Cme kfren pretyboy .. Try lh .. KFREN PRETYBOY

tad8274 pada 18:28, 17-Jan-12

sembang2.. KFREN TAD8274 SEND TO 25333 COMFRIM DI KFREN BALIK

ELOHIMLOVER pada 00:07, 18-Jan-12

@Pretyboy,
ni msti kaki tpu kt kolony ni,hahaha,guwau ea plend,

Khairul pada 15:11, 19-Jan-12

hahahaha pipijul pengemis koin. Aq pn ada jga. Klau di kira2x dh hmpir men jejak rm150 kridt aq dpt sebulan rolleyes plik bukn? Ada awek k0l0ny, aq kikis dh hmpir rm30ribu duit dia kluar. Ayat power. K la. Huahuahu. Kfren j0c dan manjays ke 25333

ELOHIMLOVER pada 11:39, 20-Jan-12

@Khairul,
biar btol..smpai 30ribu..

azura74 pada 17:12, 05-Peb-12

Haloo..

reay pada 10:00, 06-Peb-12

jan lpa KFREN YANFEN. nti dkfren back,tq

Zulsita pada 18:13, 06-Peb-12

huhuhu.... Korng smua, jngn lupa KFREN Zulsita ya,

Andy pada 21:10, 09-Peb-12

haloo

yolko pada 17:10, 15-Peb-12

hehe. kfren yolko k?

Aril pada 02:40, 17-Peb-12

Aku dah kumpul koinz 24,500... But, aku tak da main klony ni. Mcm mana yea aku blh tukr koinz tu dgn krdt? Pls sme bdy hlp me!

ELOHIMLOVER pada 04:29, 18-Peb-12

@Aril,
ble jual tu kwn . . .jual dgn kwn2 kw. . .1000kz = RM1 msti rmai nk bli !

PRETYBOY pada 12:05, 21-Peb-12

hahaha .. XdEw yg nk kfren pretyboy .. Pasti d'fren blk xtPu ..

Baskboy pada 13:59, 22-Peb-12

Mlas la nk tmbh fren nie bnyk bomm msuk taw.

areda20 pada 07:38, 27-Mar-12

sape nak bli kainz blh lah aku nak jual murah2 kfren areda20 ler...ok...

Justindevil pada 19:55, 04-Apr-12

Spe yg bnk kz tlg kshare ckit *kfren justindevil* ok tq

riys pada 12:31, 16-Apr-12

celcom.. Kc trun la harga koinz ni knok.. Jan la kdkut sgt..

farara pada 16:34, 23-Apr-12

@aril
jual kat saya koinz boleh tak???? ^^

Aket's pada 07:38, 01-Mei-12

Hye. . .kfren Akets,nti sa share 200 kz. . .

am pada 10:59, 03-Mei-12

hye..KFREN abgNadq

mr97 pada 19:19, 29-Mei-12

hye...kfren mr97..xda kz krg ni.. nk try hack tpi aq xpndai...

mr97 pada 19:23, 29-Mei-12

tyme ad myLife aq taw ar cara hack pointnya..tpi koinz ni SUSAH ckit.. sapa pndai hack kz kasi taw ar aq

Watashi Wa ManB0yz Spectra pada 19:21, 23-Jun-12

mw daftar freeka?

afiq qiuy pada 06:38, 13-Jul-12

sp rsa2 ny dy maw taw cra2 nak hack koinz 2 KFREN CYNTAKYRANA dong ...

Udaxmanje pada 03:36, 07-Agu-12

Der saper2 taw ta cra na hack kz??ajar jup.

mr macho pada 15:13, 07-Sep-12

huuuuuu . ..kfren mr97 la ! Sabah boyz !

aizat bh ny. pada 14:18, 24-Sep-12

salam cmua.tlg kfren sy jx ok.GMkolonyz. .nk +frwnz.nty sy kfren blik! I from sabah!

aizat bh ny. pada 14:18, 24-Sep-12

salam cmua.tlg kfren sy jx ok.GMkolonyz. .nk +frwnz.nty sy kfren blik! I from sabah!

Princesbelby pada 05:59, 29-Sep-12

Tlg kfren sya,>princesbelby< i from sbh.t sya kfren blk.tq

Princesbelby pada 05:59, 29-Sep-12

Tlg kfren sya,>princesbelby< i from sbh.t sya kfren blk.tq

Princesbelby pada 06:00, 29-Sep-12

Tlg kfren sya,>princesbelby< i from sbh.t sya kfren blk.tq

Princesbelby pada 06:00, 29-Sep-12

Tlg kfren sya,>princesbelby< i from sbh.t sya kfren blk.tq

ayue cymochi pada 07:49, 31-Okt-12

Ass'salam . Lolx . . Kfren jaxh aQ at nick Cymochi94 . . Dulu aQ guna MiKa0riHaRa . . Skg . Aq beli sim baru dh . . Hahax . ! Wink wink biggrin

babygurlz6 pada 05:34, 03-Nov-12

heyyy.. wat pa kmu cm0a.. dh makan khaa..

ErIc pada 13:11, 11-Mar-13

Kfren sya ERIC115 jnji akan di kfren blik TQ.

AzMaRyZaL pada 21:42, 14-Mar-13

huhu . , kfren gx rawkstar95 k . , nicx k-2 slps rosak nicx zek892 kuh . , hahay

Wafa pada 13:17, 23-Mei-13

askum? mas boleh tanyakan.aq masih bingung cara masuk di om 6 dan cara setingnya padahal aq dah dwonload om nya mohon dibagi tahu caranya makasih

LeozZ pada 23:11, 28-Mei-13

Sy Pndai hack koinz....Tp Topup dlu kdt rm10 d 10138677292? Nti Sy Tlg kmu Hack koinz ! KfreN NAMAAQBEBEHZ !

emraneranza pada 11:29, 29-Jun-13

tolong ajar mcm mna nak gna kolony ne ?

ilianayus56 pada 23:18, 30-Jun-13

spe tw cra hack koinz......sye nak tw....

RILIANSHAH pada 10:26, 01-Agu-13

hohoii kfren aku bhaaa... jan lupa yaa,,, share koinz kat aku t topup kat korang

yanaxXx pada 06:58, 09-Sep-13

test

yanaxXx pada 06:59, 09-Sep-13

hgfdidkljakiua;kalmaaioal;sasn

yanaxXx pada 07:01, 09-Sep-13

KFREN YANAxxX

wanCCC pada 09:51, 17-Sep-13

kFREN wanCCC get FREE QUIZ dapat 10000kZ

wanCCC pada 10:04, 17-Sep-13

KF GENG2 CLUB WANCCC DAPAT FREE 4MOTE 12JAM tQ

VTrojan pada 13:59, 24-Okt-13

sush nak hack kz.. btw, sy user bhru Kolony.. msih mntah lg.. so ajar2 lh sy how to use this social network..
kfren jer nikname sy tu.. wink

Mainpuki pada 05:20, 10-Nov-13

Jum kfren mainpuki dpatkan pic@video sex free terbaru setiap hari.

min pada 00:50, 11-Nov-13

Macammana nk add kawan dlm kolony sedang kn x tau saper

agen pada 02:55, 01-Mei-14

jual koinz . rm 1 -1000 . boleh berhubung di 0135546274 . koinz skrg ada 55000.

Langganan komentar: [RSS] [Atom]

Komentar Baru

[Masuk]
Nama:

Email:

Komentar:
(Beberapa Tag BBCode diperbolehkan)

Kode Keamanan:
Aktifkan Gambar