KOLONY-NEW CELCOM FREE SOCIAL NETWORK

by hack by hacker24 on 04:57 AM, 26-Sep-11

Category: Celcom



Korang masih ingat dgn MYLIFE tak (orang2 selalu sebut sebagai MPOKE)?Masih ingat tak?Kalau korang ni pengguna CELCOM baru mungkin tak tahulah pasal MYLIFE ni...

OK back to the point;KOLONY ni merupakan versi baru MYLIFE.Dengan KOLONY,macam social networking lain jugak,korang boleh dapat kawan2 baru n chat dgn dorang.Yang bagusnya dgn KOLONY ni,korang boleh dapat kredit dgn menjual koinz.Koinz (kz) merupakan mata wang dalam KOLONY ni yg digunakan untuk berchit chat.

KOLONY ni percuma ok...dari mendaftar sampailah ke berhenti servis pun korang tak perlu bayar sesen pun.Korang cuma perlu keluarkan kredit kalau korang nak beli kz je,tapi kalau korang tak beli pun takde masalah jugak sebab korang akan diberi 10kz percuma untuk setiap panggilan yg korang buat.

Untuk mendaftar di KOLONY ni,korang cuma perlu taip KOLONY<jarak>nama pilihan korang pastu terus hantar ke 25333!Contohnya:KOLONY JOHN93 dan hantar ke 25333.Sekali lagi saya nak beritahu,KOLONY ni benda FREE!P.E.R.C.U.M.A,percuma...So apa tunggu lagi,daftarlah!!!

p/s:Lepas dah daftar tu jangan lupa KFREN aku-ELOHIMLOVER!KFREN ELOHIMLOVER ok!

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

53 responses to "KOLONY-NEW CELCOM FREE SOCIAL NETWORK"

Pengguna [11:03 AM, 30-Oct-11]

Just nak kongsi pengalaman, waktu Mylife dulu memang free bg aku kat luar negara ni, lepas jadi Kolony setiap sms aku hantar kena caj RM 2.00. So, nk share kepada mana2 pengguna celcom luar negara, kalau nak guna tu, kalau kredit banyak boleh try lah. mana tahu kot2 free jugak. aku guna tak free di negara sebelah kanan libya smile

pipijul [01:36 PM, 14-Dec-11]

sapa taw nak hack koinz?

fiq237 [06:44 AM, 24-Dec-11]

celcom bodoh

Pengguna Kolony [05:22 PM, 27-Dec-11]

fiq237 - jangan cakap cam tuh baa , tida bagus . klau kw rasa celcom bodoh , kenapa mw guna sim celcome ? nahhh , sendiri pun tida dapat jawap kan ?

k laa . malas mw banyak cakap . sapa tw mcm mna hack koinz ? ajar sia , nnti sia ksh kredit rm5 . please .

Pretyboy [07:47 AM, 17-Jan-12]

Spew2 nk lwn bomm .. Snan jew .. Cme kfren pretyboy .. Try lh .. KFREN PRETYBOY

tad8274 [06:28 PM, 17-Jan-12]

sembang2.. KFREN TAD8274 SEND TO 25333 COMFRIM DI KFREN BALIK

ELOHIMLOVER [12:07 AM, 18-Jan-12]

@Pretyboy,
ni msti kaki tpu kt kolony ni,hahaha,guwau ea plend,

Khairul [03:11 PM, 19-Jan-12]

hahahaha pipijul pengemis koin. Aq pn ada jga. Klau di kira2x dh hmpir men jejak rm150 kridt aq dpt sebulan rolleyes plik bukn? Ada awek k0l0ny, aq kikis dh hmpir rm30ribu duit dia kluar. Ayat power. K la. Huahuahu. Kfren j0c dan manjays ke 25333

ELOHIMLOVER [11:39 AM, 20-Jan-12]

@Khairul,
biar btol..smpai 30ribu..

azura74 [05:12 PM, 05-Feb-12]

Haloo..

reay [10:00 AM, 06-Feb-12]

jan lpa KFREN YANFEN. nti dkfren back,tq

Zulsita [06:13 PM, 06-Feb-12]

huhuhu.... Korng smua, jngn lupa KFREN Zulsita ya,

Andy [09:10 PM, 09-Feb-12]

haloo

yolko [05:10 PM, 15-Feb-12]

hehe. kfren yolko k?

Aril [02:40 AM, 17-Feb-12]

Aku dah kumpul koinz 24,500... But, aku tak da main klony ni. Mcm mana yea aku blh tukr koinz tu dgn krdt? Pls sme bdy hlp me!

ELOHIMLOVER [04:29 AM, 18-Feb-12]

@Aril,
ble jual tu kwn . . .jual dgn kwn2 kw. . .1000kz = RM1 msti rmai nk bli !

PRETYBOY [12:05 PM, 21-Feb-12]

hahaha .. XdEw yg nk kfren pretyboy .. Pasti d'fren blk xtPu ..

Baskboy [01:59 PM, 22-Feb-12]

Mlas la nk tmbh fren nie bnyk bomm msuk taw.

areda20 [06:38 AM, 27-Mar-12]

sape nak bli kainz blh lah aku nak jual murah2 kfren areda20 ler...ok...

Justindevil [06:55 PM, 04-Apr-12]

Spe yg bnk kz tlg kshare ckit *kfren justindevil* ok tq

riys [11:31 AM, 16-Apr-12]

celcom.. Kc trun la harga koinz ni knok.. Jan la kdkut sgt..

farara [03:34 PM, 23-Apr-12]

@aril
jual kat saya koinz boleh tak???? ^^

Aket's [06:38 AM, 01-May-12]

Hye. . .kfren Akets,nti sa share 200 kz. . .

am [09:59 AM, 03-May-12]

hye..KFREN abgNadq

mr97 [06:19 PM, 29-May-12]

hye...kfren mr97..xda kz krg ni.. nk try hack tpi aq xpndai...

mr97 [06:23 PM, 29-May-12]

tyme ad myLife aq taw ar cara hack pointnya..tpi koinz ni SUSAH ckit.. sapa pndai hack kz kasi taw ar aq

Watashi Wa ManB0yz Spectra [06:21 PM, 23-Jun-12]

mw daftar freeka?

afiq qiuy [05:38 AM, 13-Jul-12]

sp rsa2 ny dy maw taw cra2 nak hack koinz 2 KFREN CYNTAKYRANA dong ...

Udaxmanje [02:36 AM, 07-Aug-12]

Der saper2 taw ta cra na hack kz??ajar jup.

mr macho [02:13 PM, 07-Sep-12]

huuuuuu . ..kfren mr97 la ! Sabah boyz !

aizat bh ny. [01:18 PM, 24-Sep-12]

salam cmua.tlg kfren sy jx ok.GMkolonyz. .nk +frwnz.nty sy kfren blik! I from sabah!

aizat bh ny. [01:18 PM, 24-Sep-12]

salam cmua.tlg kfren sy jx ok.GMkolonyz. .nk +frwnz.nty sy kfren blik! I from sabah!

Princesbelby [04:59 AM, 29-Sep-12]

Tlg kfren sya,>princesbelby< i from sbh.t sya kfren blk.tq

Princesbelby [04:59 AM, 29-Sep-12]

Tlg kfren sya,>princesbelby< i from sbh.t sya kfren blk.tq

Princesbelby [05:00 AM, 29-Sep-12]

Tlg kfren sya,>princesbelby< i from sbh.t sya kfren blk.tq

Princesbelby [05:00 AM, 29-Sep-12]

Tlg kfren sya,>princesbelby< i from sbh.t sya kfren blk.tq

ayue cymochi [07:49 AM, 31-Oct-12]

Ass'salam . Lolx . . Kfren jaxh aQ at nick Cymochi94 . . Dulu aQ guna MiKa0riHaRa . . Skg . Aq beli sim baru dh . . Hahax . ! Wink wink biggrin

babygurlz6 [05:34 AM, 03-Nov-12]

heyyy.. wat pa kmu cm0a.. dh makan khaa..

ErIc [01:11 PM, 11-Mar-13]

Kfren sya ERIC115 jnji akan di kfren blik TQ.

AzMaRyZaL [09:42 PM, 14-Mar-13]

huhu . , kfren gx rawkstar95 k . , nicx k-2 slps rosak nicx zek892 kuh . , hahay

Wafa [12:17 PM, 23-May-13]

askum? mas boleh tanyakan.aq masih bingung cara masuk di om 6 dan cara setingnya padahal aq dah dwonload om nya mohon dibagi tahu caranya makasih

LeozZ [10:11 PM, 28-May-13]

Sy Pndai hack koinz....Tp Topup dlu kdt rm10 d 10138677292? Nti Sy Tlg kmu Hack koinz ! KfreN NAMAAQBEBEHZ !

emraneranza [10:29 AM, 29-Jun-13]

tolong ajar mcm mna nak gna kolony ne ?

ilianayus56 [10:18 PM, 30-Jun-13]

spe tw cra hack koinz......sye nak tw....

RILIANSHAH [09:26 AM, 01-Aug-13]

hohoii kfren aku bhaaa... jan lupa yaa,,, share koinz kat aku t topup kat korang

yanaxXx [05:58 AM, 09-Sep-13]

test

yanaxXx [05:59 AM, 09-Sep-13]

hgfdidkljakiua;kalmaaioal;sasn

yanaxXx [06:01 AM, 09-Sep-13]

KFREN YANAxxX

wanCCC [08:51 AM, 17-Sep-13]

kFREN wanCCC get FREE QUIZ dapat 10000kZ

wanCCC [09:04 AM, 17-Sep-13]

KF GENG2 CLUB WANCCC DAPAT FREE 4MOTE 12JAM tQ

VTrojan [12:59 PM, 24-Oct-13]

sush nak hack kz.. btw, sy user bhru Kolony.. msih mntah lg.. so ajar2 lh sy how to use this social network..
kfren jer nikname sy tu.. wink

Mainpuki [05:20 AM, 10-Nov-13]

Jum kfren mainpuki dpatkan pic@video sex free terbaru setiap hari.

min [12:50 AM, 11-Nov-13]

Macammana nk add kawan dlm kolony sedang kn x tau saper

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Email:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images