CARA DAPAT RAMAI FOLLOWER DI TWITTER-LEBIH 300+ FOLLOWER SEHARI

Di posting oelh hack by hacker24 pada 06:33 AM, 10-Jan-12

Di: Pelbagai-Tips-Trik



Cuba korang tengok berapa ramai yg follow Twitter aku rolleyes Banyak tak?hehe...

Takdalah ramai sangat sebenarnya,102 orang follower je.Ada orang tu yg sampai berjuta2 follower dia.

Tapi percaya tak korang yg aku dapat 100+ follower tu hanya dalam sehari?!Yeah,tak tipu,dan korang pun sebenarnya boleh dapat 300+ follower bahkan 1000 follower dalam sehari!



Nak tau caranya,tengok bawah lagi,tapi sebelum tu tolong aku klik sini dulu.

CARA DAPAT RAMAI FOLLOWER DI TWITTER



Caranya sebenarnya tersangatlah mudah.Korang hanya perlu masuk salah satu link aplikasi third person Twitter kat bawah ni dan login:

1::.Hitfollow.info
2::.plusfollower.info
3::.followback.info
4::.letgetmorefollowers.info
5::.newfollow.php

Untuk setiap link kat atas tu biasanya korang akan dapat 68 follower,jadi 68 x 5=340 follower!



OK rasanya itu jelah yg aku nak share utk topik ni,apa2 kekonfiusan bolehlah tanya di ruang komen dan jangan lupa follow Twitter aku lol

Bagi korang yg minat lagu2 Indonesia,dapatkan lagu2 Indonesia yg terbaru dan top PERCUMA dari SamMedia dgn memasukkan no. HP korang kat SINI.

Last sekali bagi korang yg ada Wapsite atau Blog,jangan sia2kan masa dan usaha korang berblog tu,Join Aku di Mobpartner dan mulalah mendapatkan sedikit(boleh juga banyak!) wang dari wapsite atau blog korang tu.

Kalau korang rasa blog ni telah membantu korang,tolonglah support aku dengan mengklik iklan kat bawah ni:

Ad:Free mp3 downloads
Software free utk HP




Credit to:
satria35.mywapblog.com

Kongsi info berguna ni kpd friends korang di Facebook.Tekan button share kat bawah ni:

Bagikan ke Facebook Bagikan ke Twitter

Komentar

16 responses to "CARA DAPAT RAMAI FOLLOWER DI TWITTER-LEBIH 300+ FOLLOWER SEHARI"

dJZ_adMiN@_ pada 07:00 AM, 10-Jan-12

terbaik bro.smile

Ashraf pada 09:11 AM, 10-Jan-12

aku dah agak dah kompom ade pro n cont guna third application ni..adoi aku ingatkan org je follow kite rupenye kite pun scara automatik akan mengfollow org lain..takde cara ke nak buat org je yg follow kite bro?

FarhanPRADA pada 09:53 AM, 10-Jan-12

Admin tw x cra nk upload pic gna twitter mobile?puas mncri tp x jmpa cranya

ELOHIMLOVER pada 02:34 PM, 10-Jan-12

@FarhanPRADA,
gna third person app ni,msuk http://mtuit.com,

ELOHIMLOVER pada 02:40 PM, 10-Jan-12

@Ashraf,
tu la klemahannya tu,tp kn snang,juz unfollow je dorang suma,hehe

FarhanPRADA pada 02:16 AM, 11-Jan-12

Emm..tp admin..nk wat profile picture still x bleh la.kna on9 gna pc jgk ea bru leh bwat

Andri Apriadi pada 06:05 AM, 12-Jan-12

tapi kalo pake ini, following nya juga nambh gan..
Mls ngeunfollownya hehe

dJZ_adMiN@_ pada 12:59 PM, 12-Jan-12

follow blogku genk!!

Mohd Ezairi pada 09:41 PM, 12-Jan-12

Add me on facebook bro,
http://facebook.com/Hakmilik

mat jamban pada 08:25 PM, 13-Jan-12

hoi pe kbr? Aramaite,mrgreen ak nk bcrita ni, bknaan sorg bloger yg taksub sngt dgn crita2 seram, siap jampi ag dia post kt dlm aduh..so aku tgur la, apa yg dia buat 2 da slh mnyekutu kn tuhan, ada ka patut dia nk tres no aku? Lpas 2 dia nk santau aku gna hp gila pe org 2, apa lgi aku dgn x tmpa bfkr ku jmpa smua admin2 aku,kcuali ko ni,kta org saiko la bloger sesat 2,yg aku x than dia post ayat jampi siap kumpa ya kum ag adoi.. Nk tgalak aku, saiko pnya saiko diam trus snyap, nsip la dia jmpa cm aku ni pnyabar, klu dia jmpa pro hacking aku x tau pe jd ngan dia, oit admin bole ka ko tlong aku? Ckit je bole ka? Balas ya? Jgn la mrh2 lma lgi 2 maxis nk block freesite ni

ELOHIMLOVER pada 01:10 PM, 14-Jan-12

@mat jamban,
klo aq mampu aq tlong la bro,apa tu?

ELOHIMLOVER pada 01:14 AM, 15-Jan-12

@Andri Apriadi,
itulh implikasinya bro,

ELOHIMLOVER pada 01:21 AM, 15-Jan-12

@Djz
aq dh follow back bro,

Debay ZR pada 04:38 PM, 19-Jan-12

izin follow blogny...

ELOHIMLOVER pada 11:33 AM, 20-Jan-12

@Debay ZR,
silakan bro..

Senno Pratama Djayadiningrat pada 08:00 PM, 18-Apr-12

Follower gua lebih banyak lagi bro.. @senno_abigail

Langgani komentar: [RSS] [Atom]

Komentar Baru

[Masuk]
Nama:

Email:

Komentar:
(Tag BBCode tersebut diperbolehkan)

Kode Keamanan:
Aktifkan Gambar