CARA UNTUK BERHENTI MENERIMA FACEBOOK GROUP E-MAIL NOTIFICATIONS

Diposting oleh hack by hacker24 pada 04:41, 13-Mei-12

ThumbnailAku sebenarnya agak menyampah dengan Facebook Group E-mail Notifications ni.Apa tidaknya,dulu setiap hari Facebook akan hantar ratusan e-mail group notifications(sebab aku join banyak group) dan aku terpaksa padam semua e-mail yang berlambak tu setiap hari.Kalau setakat 20 minit,memang tak siap. Jadi kali ni aku nak kongsi cara untuk berhenti menerima Facebook group e-mail notifications yang menyepamkan inbox mail korang. Mula-mula,masuklah ke Facebook... [Baca selengkapnya]

OPMOD BARU : OPMOD 4.2 BETA 18

Diposting oleh hack by hacker24 pada 12:40, 07-Mei-12

ThumbnailOpMod ialah browser fevret aku berbanding Opera Mini original dan Opera Mini labs sebab banyaknya advance setting yang boleh kita buat. Kalau korang ialah mobile blogger atau wapmaster,OpMod ialah browser terbaik yang aku cadangkan untuk korang guna. Salah satu kelebihan paling ketara pada OpMod ialah ianya sangat compatible untuk pengguna phone dengan ram rendah seperti s40.Pendek kata,ia s40-friendly.Aku pernah buka sehingga 5... [Baca selengkapnya]

CARA TUKAR PAYEE NAME CHURPCHURP

Diposting oleh hack by hacker24 pada 12:57, 06-Mei-12

ThumbnailTak tau apa itu churpchurp??Kalau korang ada Facebook atau Twitter tapi korang tak join churpchurp,memang benarlah korang membuang masa dengan sia-sia online setiap minit. Tapi dengan churpchurp,korang boleh dapat duit sampingan hanya dengan tulis status berkaitan kempen-kempen mereka.Paling tidak pun boleh dapat RM1 sehari.Ada orang yang dapat ribuan ringgit sebulan tau dengan churpchurp ni!Jadi jangan tunggu lama-lama lagi,Join ChurpChurp sekarang! Cara Tukar... [Baca selengkapnya]

TRIK OPMIN CELCOM : GUNA OPNEXT 70

Diposting oleh hack by hacker24 pada 02:25, 03-Mei-12

ThumbnailOpNext70 ialah versi Opmin paling baru buat masa ini.Sebelum ni aku dah share Trik Opnext70 Maxis.Kali ni aku nak share Trik Opmin Celcom : Guna OpNext 70 HandlerUI150 pula. Mula-mula download OpNext70 HandlerUI ini dulu: DOWNLOAD 1[.jar] Untuk pengguna s60 dan gadgets canggih lain(kecuali s40),kena buat new access point dengan setting seperti berikut.Sila baca Cara Buat New Access Point: Name:MyKeyPad APN:MyKeyPad Proxy:82.145.210.144 Port:80 NOTA:Ada pembaca blog MyKeyPad yang... [Baca selengkapnya]

TIPS MYWAPBLOG:BAHAYANYA AUTO BACKLINK UNTUK BLOG !

Diposting oleh hack by hacker24 pada 02:24, 03-Mei-12

ThumbnailPernah nampak widgets seperti di bawah ini?Atau mungkin korang sendiri ada pasang widgets itu di blog korang? Kalau ya,cepat-cepat padam widget tersebut kerana ia sangat bahaya untuk blog korang! Widget di atas selalu kita sebut sebagai auto-backlink atau link-farming.Website penyedia backlink itu meng-claim akan memasang link blog/website kita di beribu-ribu website,dengan itu page rank blog kita akan meningkat... [Baca selengkapnya]

SHMESSENGER MOD FOR MAXIS FREE USE

Diposting oleh hack by hacker24 pada 07:05, 28-Apr-12

ThumbnailShmessenger ialah satu lagi aplikasi untuk chat di Facebook,Gtalk,IM dan lain-lain lagi melalui handphone (HP) seperti Ebuddy(tapi orang kata Shmessenger lebih bagus dari Ebuddy). Shmessenger Mod For Maxis Free Use ini di-mod oleh bro Sharker'z Classic.Kalau nak kenal beliau lebih lanjut silalah add Facebook Sharker'z. Sebelum mula menggunakan aplikasi Shmessenger mod for Maxis ini,korang kenalah ada akaun Shmessenger dulu.Kalau belum ada sila... [Baca selengkapnya]

TIPS MWB:CARA LAPOR BLOG MWB COPY PASTE

Diposting oleh hack by hacker24 pada 08:57, 26-Apr-12

ThumbnailSebelum ini aku dah tulis entri Cara Daftar Copyright / Hakcipta Blog.Kali ini aku nak share pula Tips MWB:Cara Lapor Blog MWB Copy Paste. Cara ini telah aku test dan terbukti berhasil.Posting blog MWB yang copy paste entri aku telah dipadam oleh Arvind Gupta. Ini e-mail Arvind Gupta. Ini pula kesudahan blog yang copy paste entri aku tanpa kebenaran mahupun backlink. Sayangnya cara ini... [Baca selengkapnya]